Úvod

Běžný úklid Vás začne bavit! S těmi správnými pomocníky.

Také už pěkných pár dní odkládáte úklid své domácnosti, i když ho zoufale potřebuje? Že se vždy najde něco mnohem důležitějšího na práci, než je luxování koberců, mytí podlahy a oken? Nestyďte se přiznat, že se Vám prostě nechce. Pomůžeme Vám najít někoho, kdo udělá většinu práce za Vás


Minimum námahy, skvělý výsledek
Díky technologickému pokroku už nejsou domácí práce tak náročné, jako tomu bývalo dříve. Moderní spotřebiče nám dokážou ušetřit čím dál více námahy. Skvělými pomocníky při běžném úklidu jsou vysavače gorenje. Modely VC1411B, VC1615G, VC2027RPO, VC2223RPBK a VC2226RPB, které přinášejí dokonalý uživatelský komfort. Vysoký sací výkon společně s mimořádným dosahem jsou zárukou skvělého výsledku. Prach, bakterie a další nečistoty se před nimi neschovají ani do obtížně přístupných koutů. Pro úplnost dodejme ještě, že tyto vysavače jsou vybaveny vysoce efektivní HEPA filtrací, funkcí plynulého rozběhu motoru Soft start, elektronickou regulací výkonu s posuvným tlačítkem a praktickými gumovými kolečky. Příslušenství dále zahrnuje kovovou trubici s doplňujícími nástavci, opakovaně použitelné textilní či klasické papírové sáčky.

vysavac Gorenje

Příslušenství zvýší efektivitu
Efektivitu svého úklidu můžete ještě zvýšit dokoupením dalšího praktického příslušenství. Tak například plastová Spinner nádoba dokáže zachytit až 90 % prachu, což ocení především alergici. Dalším bonusem je velká úspora sáčků, snadné použití, čištění i skladování. Dobrou službu Vám prokáže také polohovatelný teleskopický kartáč Extensive brush, se kterým dosáhnete i do těch nejvyšších polic nezávisle na úhlu. Pokud máte chlupaté domácí mazlíčky, vřele doporučujeme pořídit speciální Pet hair kartáč, který spolehlivě vysaje zvířecí srst. Majitelé parket i plovoucích podlah rovněž využijí Parquet brush, dlouhý a úzký kartáč na pevné podlahy se štětinami, který se postará o účinné čištění bez rizika poškrábání. Naproti tomu na měkké podlahy a koberce je ideální Turbo brush, vzduchem poháněný rotující turbo kartáč, který aktivně odstraňuje prachové částice, vlasy a jiná vlákna, a přináší tak až o 25 % lepší čisticí výkon.

prislusenstvi vysavace Gorenje

Čistý domov bez chemie
Pokud hledáte řešení, jak dokonale vyčistit svůj domov bez použití chemie, máme pro Vás tip ještě na jednoho pomocníka. Parní čistič SC1800R, který pomocí intenzivního proudu páry, (jenž lze regulovat dle potřeby) vyčistí pevné podlahy, sanitární techniku, vodovodní baterie, a dokonce i okna. Ke zdolání hůře dostupných míst je i parní čistič podobně jako vysavače gorenje doplněn různými nástavci. A ani jemu nelze upřít pěkný moderní design. O šetrnosti k životnímu prostředí ani nemluvě.

parni cistic Gorenje

Přestaňte se tedy vymlouvat, že nemůžete uklízet, a pusťte se do díla! S těmi správnými pomocníky, kteří udělají většinu práce, Vás to bude bavit! Více informací o jednotlivých produktech si můžete přečíst na stránkách www.gorenje.cz. A koupit je můžete jak v e-shopech, tak v kamenných obchodech po celé České republice.

gorenje logo
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze