Úvod

Vchodové dveře jsou vizitkou Vašeho domu

Výplně stavebních otvorů dotvářejí vzhled každého domu. Kromě vzhledu bychom při jejich výběru měli věnovat náležitou pozornost také užitným vlastnostem, jako jsou tepelně izolační schopnosti, dlouhá životnost a bezpečnost. Okna a vchodové dveře Šírer v mnohém převyšují požadované nároky a jsou proto vhodné i pro pasivní domy.


Dřevěné vchodové dveře domům sluší
Dřevěná okna Šírer jsou známá svým krásným vzhledem a vynikajícími užitnými vlastnostmi. Stejnými přednostmi se mohou pochlubit také dřevěné vchodové dveře Šírer. Vchodové dveře ze dřeva jsou reprezentativní vizitkou domu, za kterou se nemusí žádný majitel stydět. Hlavní výhodou zakázkové výroby dveří je možnost volby provedení a designu. Pokud toužíte po krásných vchodových dveřích, ale nemáte ještě přesnou představu o jejich vzhledu, můžete pro inspiraci virtuálně zalistovat katalogem. Není pochyb o tom, že domům nejvíce sluší designově sjednocené sady výplní stavebních otvorů od jednoho výrobce. Nyní se ale vraťme k užitným vlastnostem těchto krásných dřevěných dveří.



Dveře pro pasivní domy
Z hlediska energetické náročnosti budovy patří mezi nejvíce ceněné užitné vlastnosti dveří tepelně izolační vlastnosti. Dveře Šírer v tomto ohledu dalece převyšují požadované nároky na moderní dveře. Dveře s izolačním trojsklem IV88 jsou dokonce navržené specielně pro pasivní domy. Díky své tepelné prostupnosti UD=0,75 W/(m2*K) dokážou uspořit spoustu tepla také u běžných novostaveb.



Bezpečnost a dlouhá životnost
Dalším významným aspektem je bezpečnost. Vchodové dveře Šírer mohou být osazeny tří až pěti bodovou zámkovou lištou, bezpečnostní klikou s překrytím proti odvrtáním, závěsy BAKA 3D a bezpečnostní vložkou. Jak vidíte, tyto dveře představují účinnou překážku pro nezvané hosty. Co Vás jistě potěší, to je nadstandardní výbava zahrnutá v ceně základního provedení. A životnost? Poctivá řemeslná výroba je zárukou dlouhé životnosti. Jako důkaz výrobce poskytuje standardní záruku na všechny součásti výrobku a k tomu záruku 10 let na povrchovou úpravu.

Dopřejte svému bydlení kvalitní vchodové dveře. Tato investice se Vám mnohanásobně vyplatí. Více na www.oknasirer.cz.

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze