Úvod

Baumatic ve znamení podzimních novinek

Společnost Baumatic působí na českém trhu již řadu let, během kterých si vybudovala pozici specialisty na vestavné kuchyňské spotřebiče. Samozřejmě patří i mezi významné výrobce volně stojící domácí techniky. Všechny spotřebiče bez ohledu na druh a typ oslovují spotřebitele na první pohled především svým neotřelým designem. V praxi se pak osvědčí svou spolehlivostí a inovativními funkcemi.


Baumatic uvede během letošního podzimu na trh celou řadu novinek, které vám budou představeny na následujících řádcích. Čekají vás jak nové trouby a varné desky, tak myčky. Pojďme se na ně nyní podívat podrobněji.



Pečeme s radostí - Nové vestavné trouby Baumatic

Kuchyňská studia a další prodejci během podzimu nabídnou hned několik novinek v oblasti pečení. V rámci nové řady Premium zamíří na trh model BO675TS, určený pro náročnější zákazníky. Zaujme především pyrolýzou, která spálí veškeré nečistoty na stěnách trouby a jinde na prach, digitálními hodinami a dotykovým ovládáním. Základ její nabídky tvoří 14 funkcí. Na trh ovšem přichází také levnější řešení v podobě řady Megachef 60 (trouba B620MC) a novinka P639SS v tradiční řadě Pythagora. Kromě toho budou k dispozici také nové modely řady SLIM 60, která cílí na mladé rodiny. Cenově dostupná řada určitě osloví širokou základnu zájemců o kvalitní a moderní kuchyň.



Vaření pro celou rodinu - Varné desky všeho druhu
Katalog Baumaticu obsahuje také pestrou paletu varných desek, tedy indukční, sklokeramické a plynové. Největší pozornosti se v současnosti dostává samozřejmě deskám indukčním s vysokou účinností na úrovni 80 až 90 %. Jinak řečeno, tyto desky využijí k samotnému ohřevu pokrmů 80 až 90 % energie. Trik tkví v tom, že se nezahřívá samotná deska, nýbrž přímo dno nádoby pomocí elektromagnetické indukce. Kdo hledá řešení s nižší pořizovací cenou, případně chce využít skleněné a jiné nádobí z neferomagnetických materiálů, může zvolit buď sklokeramiku, nebo tradiční plyn. Baumatic má v nabídce dostatek rozličných modelů všech kategorií.



Úsporné mytí bez práce - Myčky vestavné i volně stojící
Dnes už snad každý ví, že mytí nádobí v ruce není příliš efektivní. Ať už napouštíte dřez, nebo dokonce myjete nádobí pod tekoucí vodou, spotřebujete nepoměrně více vody než myčka nádobí. Nehledě na to, že strávíte ročně touto činností hodiny a hodiny, které byste jinak mohli využít k odpočinku po pracovním dni či k zábavě s rodinou. Baumatic nabízí myčky ve dvou standardních šířkách, 45 a 60 cm. Užší myčky jsou vhodné do menších domácností, pro mladé páry či singles, zatímco modely s 60cm šířkou pohodlně obslouží celou rodinu. Myčky můžete v obou velikostech vybírat jak ve vestavném, tak volně stojícím provedení. Z nabídky zmiňme například model BDS461SS v kategorii 45 cm, který nabízí 9 mycích programů včetně rychlého nebo úsporného mytí a pracuje s 5 mycími teplotami až do 70 °C. Jedná se o myčku s předním panelem a LCD displejem, která také disponuje elektronickou ochranou proti přetečení, samočisticím nerezovým filtrem a polohovatelným horním košem. Z 60cm myček stojí určitě za pozornost model BDS670SS na 12 sad nádobí. Jedná se také o myčku s panelem, LCD displejem a samočisticím nerezovým filtrem. Ve výbavě najdete 8 mycích programů včetně jednoho automatického.

www.baumatic.cz

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze