Úvod

Barový pult do kuchyně – moderní a praktické řešení

Barový pult do kuchyně představuje velice praktické řešení v případě místností, které nejsou příliš prostorově velkorysé. Stal se však oblíbeným doplňkem také v kuchyních, kde o prostor není nouze.


Populární barový pult
Moderní a praktické barové pulty se těší rostoucí oblibě především mezi mladými lidmi. Pokud jste majiteli spíše menší kuchyně, což znamená, že by barový pult v tomto případě sloužil jako náhrada klasické jídelní sestavy, dobře zvažte, jak bude Váš kuchyňský život fungovat. Jestliže plánujete potomky, anebo u Vás budou často stolovat lidé se sníženou hybností, není tato varianta právě ideální. Pokud jste single nebo velmi mladý pár a ve Vašem bytě se často scházíte s přáteli, pak je barový pult do kuchyně naprosto ideální.

Příslušenství pro barový pult

Nedocenitelnou součástí barového pultu je jeho příslušenství. Závěsné barové police působí velice elegantním dojmem a navíc rozšiřují možnosti využití prostoru. Vhodným příkladem je tento držák sklenic a lahví zavěšený přímo pod barovou rampou. Moderním kuchyním velice sluší provedení police v povrchové úpravě chrom. V rustikálním pojetí interiéru se těší velké oblibě mosaz.

Foto: www.oresi.cz

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze