Úvod

Fagor přináší do kuchyně jarní barevné novinky

Společnost Fagor je největší světový výrobce tlakových hrnců a právě nyní uvádí na český trh zajímavou novinku v oblasti designu kuchyňských spotřebičů. Jedná se o nové tlakové hrnce Fagor ARIN, které Vám ušetří čas i energii a navíc jsou k dostání v jarních trendy barvách.


Úspora času i energie
Nové tlakové hrnce Fagor ARIN vám ušetří o 70 % více času než tradiční systém vaření, čímž zároveň dochází k úspoře energie. Další nespornou výhodou tlakového hrnce je snadné vaření.
Tyto tlakové hrnce jsou vhodné na všechny druhy ohřevu, včetně indukce.

Zdravé stravování
Čím dál více lidí se snaží dodržovat zdravý způsob stravování. I v tomto Vám může tlakový hrnec ARIN pomoci, uchovává totiž o 50 % více živin v potravinách než tradiční příprava.



Jarní barvy

Tlakové hrnce Fagor ARIN se představují v trendy jarních barvách – fialové, červené a zelené. Tyto barvy respektují poslední módní trendy návratu barev do moderních kuchyní.

Věřte profesionálům

Skupina Fagor se řadí mezi pět nejvýznamnějších výrobců bílé techniky v Evropě. V jeho portfoliu je 12 obchodních značek a svoje výrobky vyváží do 130 zemí celého světa. Společnost je součástí MCC, největšího družstevního sdružení na světě.



Pro více informací o produktech společnosti Fagor navštivte www.fagorcz.cz.

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze