Úvod

Nebaví vás žehlit? Víme, jak si tuhle činnost maximálně zpříjemnit!

Pro většinu lidí není žehlení prádla zrovna nejoblíbenější činností ani ideálním způsobem, jak strávit volné chvíle. Nejedna hospodyňka by nám jistě dala za pravdu, že žehlení často vědomě odkládá na později, protože ji zkrátka nebaví stát dlouhé hodiny za žehlicím prknem. Možná ani vás žehlení nebaví a nejraději byste se mu vyhnuli úplně…


Jestliže řadíte žehlení na seznam nejneoblíbenějších činností pak je dnešní článek určený právě vám! My totiž známe důvod, proč i vás bude žehlení bavit.

Když máte po ruce šikovného pomocníka, jde to samo

Zatímco dříve neměly hospodyňky moc na výběr, protože k dostání byly jen těžké a nepraktické žehličky, v současné době je tomu úplně jinak. Na trhu se dají pořídit nejrůznější modely šikovných žehliček, se kterými vám žehlení půjde opravdu od ruky. Ve více než pestré nabídce se dá opravdu vybírat, takže si každá žena přijde na své. Žehličky na prádlo se liší nejen značkou, která ale pro spoustu lidí zbytečně hraje důležitou roli, ale rozdíly by se daly najít i v dalších směrech.

Ať dobře padne do ruky
U žehličky je nejdůležitější především její hmotnost. Je logické, že čím méně žehlička váží, tím snadněji se vám s ní bude manipulovat. Dávno odzvonilo dobám, kdyby byly ženy nuceny používat příliš těžké žehličky, od kterých po chvilce strašně bolely ruce. Další kritérium, které je dobré sledovat a které rovněž ovlivňuje, jak se vám bude s žehličkou pracovat, je rukojeť. Celá řada modelů v dnešní době disponuje speciálně ergonomicky tvarovanou rukojetí, díky které je úchop pohodlný.

Náš tip: Už žádné pády a zničené žehličky! Značka Russell Hobbs teď nabízí nerozbitnou žehličku Impact s pogumovaným povrchem. Pokud se po nákupu zaregistrujete, můžete využít nabídku Akce Zpět 200 Kč, které vám přistanou na vašem účtu!

Šikovné funkce, které budete milovat
Určitě se musíme zmínit o tom, že žehlení bude daleko zábavnější a pohodlnější i díky funkcím, kterými moderní žehličky disponují. Co třeba rychle zahřátí, které trvá jen 15 vteřin? Nebo schopnost automatického vypnutí v případě delší pauzy v provozu, což zabraňuje riziku požáru? Určitě vás zaujme i funkce samočištění, která hravě odstraní vodní kámen a prodlouží tak životnost žehličky. Anebo byste raději funkci vertikálního žehlení šatů na ramínku nebo pověšených závěsů?

zehlicka Russell Hobbs

Líbila by se vám nová žehlička? Tak si o ni pojďte zasoutěžit!
Zapojte se do právě probíhající soutěže se značkou Russell Hobbs, která trvá až do konce ledna!
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze