Úvod

Barevné interiéry nás baví

Také Vás nebaví trávit svůj volný čas mezi čtyřmi bezbarvými stěnami ve společnosti nábytku bez nápadu? Dodejte svému bydlení nový rozměr! Barevné interiéry Vás budou bavit stejně jako nás.


Secesní extravagance
Kdo touží po netradičním bydlení, může se nechat inspirovat půvabem secesního interiéru a dodat svému obývacímu pokoji i ložnici nevšední vzhled. Barevná kombinace růžové, bordó a přírodního dřeva vzbuzuje dojem královské výjimečnosti. Bílé doplňky podtrhují kýženou atmosféru.   



Rozmarný barevný mix
Jestliže milujete nekompromisně barevné interiéry, nebojte se barevného vlnobití a proměňte svou obytnou zónu v zahradu inspirovanou třeba Alenkou a říší divů. Můžete klidně vsadit na rozmarný mix pastelek, tlumených neutrálních barev a černobílých prvků, ale nezapomeňte přitom na pomyslnou jednotící linii, která by měla interiérem procházet.    



Luxusní retro s nádechem čokolády

Pokud si na divoký mix barev příliš nepotrpíte, můžete se vydat ve stopách příjemné hnědo bílé čokolády okořeněné skořicovými bytovými doplňky. Luxusní retro interiér s nádechem čokolády se Vám nikdy neokouká. 



Foto: www.iprima.cz/jss/prestavby

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze