Úvod

Nejjemnější sprchová vanička Setaplano, novinka od Geberit

Novinka firmy Geberit: sprchová vanička Setaplano Vás zaujme již na první pohled, a co teprve když se jí dotknete. Použitý materiál je vysoce odolný a kvalitní, snadno se čistí a je příjemně teplý a jemný jako hedvábí.


Není divu, že sprchy, které jsou v úrovni podlahy jsou poslední dobou tak žádané. Navrhování koupelen je díky nim flexibilnější než kdy jindy. Vaničky Setaplano jsou k dispozici v několika rozměrech a je možné je použít pro rekonstrukci, či stavbu v prakticky jakýchkoli prostorech. Proměnily sprchový kout z nudného a často nevlídného místa ve zlatý hřeb celé koupelny a vítaný zdroj wellness potěšení.

Elegantni sprcha na urovni podlahy
Nová plochá sprchová vanička Geberit Setaplano nabízí výrazně více flexibility při navrhování koupelny.

Nová sprchová vanička Geberit Setaplano oplývá řadou skvělých vlastností, díky nimž si ji okamžitě oblíbilo mnoho koupelnových návrhářů. Její odpad je umístěný nenápadně na straně a chodidla se tak během sprchování nemusí vyhýbat krytce, ani odtékající vodě.

První dotek rozhodne
Výhody vaničky Setaplano jsou zřejmé již na první dotek. Pevný a odolný materiál, ze kterého je vyrobena, si již vydobyl zasloužené místo ve světě moderního koupelnového designu. Unikátní mix pryskyřice a minerálního plniva má vynikající vlastnosti. Velké plus je neporézní, hladký povrch, který neklouže, snadno a rychle se čistí a na rozdíl od kovu, skla nebo dokonce keramiky je tento minerální kompozit na dotek příjemně teplý a hedvábně jemný, což jistě každý ocení.

Vanicka Geberit Setaplano se snadno cisti
Hladký povrch zajišťuje jednoduchou a rychlou údržbu.

Snadná údržba, dokonale tvarovaná

Plochá sprchová vanička Geberit Setaplano vám bude dělat radost dlouhá léta, a to nejen díky kvalitnímu výrobnímu materiálu. Klasický sprchový kout se neudržuje v čistotě zcela jednoduše, řekněme si narovinu, že dostat se do všech rohů občas není nic příjemného. Ovšem to není případ novinky od Geberit, design této vaničky je promyšlený: především hůře přístupná místa byla navržena tak, aby se snadno udržovala v čistotě. Odtokový prostor byl záměrně zkonstruován bez hran, za kterými by jinak mohla ulpívat špína. Čištění vaničky výrazně usnadňuje také praktické hřebenové sítko, které lze pohodlně vyjmout a opláchnout.

Odtok v modernim chytrem provedeni
Odtok nemá žádné hrany, za kterými by se mohla držet špína. Po sejmutí krytky se jednoduše vyndá praktické hřebenové sítko a vyčistí se.

Několik dílů ploché sprchové vaničky, jako například izolační fólie, se kompletuje již ve výrobním závodě. Tím se snižuje možnost chyby při instalaci, což jistě ocení jak instalatér, tak zákazník.

Další informace a fotografie najdete na www.geberit.cz/setaplano.

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze