Úvod

Vytvořte si doma útulný prostor

Běžně se stává, že se věci doma začnou kupit a Vy nevíte, kam s nimi a jak obytný prostor zvelebit tak, abyste se doma cítili uvolněně a měli dostatek místa kolem sebe. Ideálním řešením je v takovém případě správné úložiště, např. elegantní vestavěná skříň.


Trendy komfortního bydlení
Současným trendem útulného bydlení jsou nejrůznější typy úložného nábytku na míru, od postelí, paland pro děti, přes komody, prádelníky a botníky až po skříňky různých velikostí a potravinové či šatní skříně. Není divu, že jsou tyto bytové doplňky tak oblíbené, jsou totiž velice praktické a zkušený výrobce je umí dělat na míru takřka v jakémkoli prostoru, ať už v podkroví se skoseným stropem nebo v koutě či pod lůžkovým patrem.

Nabízí se tak možnost, jak doma či v malých místnostech využít každý kout a díky vestavěnému nábytku doma docílit více volného prostoru. Do úložného prostoru pak schováte cokoli, co nemusí vždy být na očích a hned po ruce: ložní a koupelnové prádlo, zimní nebo letní výbavu, sportovní pomůcky, hračky, nářadí apod.

Ulozny nabytek na miru

Dnešní provedení nábytku s úložným prostorem jsou opravdu zajímavá, nabízí se mnoho řešení a krásných designů. Pokud má třeba vestavěná skříň posuvné dveře, ušetří tím další prostor přímo před skříní, pokud tyto dveře jsou ozdobené velkým zrcadlem, zvětšíme opticky a i pocitově celou místnost.

Vestavene skrine na miru

Kde vestavěný nábytek poptat
Pídili jsme se po výrobcích vestavěného nábytku na míru a zaujal nás iTest deníku Právo, který srovnával šest výrobců zvláště z hlediska kvality provedení, ceny a záruky, výhod a nevýhod. V iTestu jednoznačně zvítězila rodinná firma Stako, která sice působí převážně v Praze, ale své zakázky realizuje i v okolí do 100 km od Prahy, což se v iTestu ukázalo jako jedinou nevýhodou. K dobru tohoto výrobce pak přispívá dobrý, spolehlivý tým, online návrhář, předběžná cenová kalkulace a slevy, pestrá škála designů a materiálů, ale i vnitřního vybavení skříně, pečlivé a kvalitní provedení výroby i montáže.

Cena vestavěné skříně se na první pohled oproti ostatním testovaným výrobcům pohybuje v průměru, najdou se tedy i levnější provedení, ale nezahrnují v ceně další položky, jako je doprava a montáž. Je tedy dobré sledovat informace detailněji. Je také dobře známo, že za výbornou kvalitu je výhodné zaplatit i vzhledem k dlouhé životnosti nábytku. Firma Stako své výrobky navíc jistí zárukou 5 let. Ukázky jejich práce si můžete prohlédnout ve fotogalerii.

Nabytek na miru

Pokud si tedy chcete udělat doma více místa, schovat věci do úložných prostor, a volněji dýchat, doporučujeme při výběru vestavěné skříně či nábytku na míru sledovat podobná srovnání výrobců.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze