Úvod

FILOMURO představuje nové typy skrytých zárubní DURUS 45 a FORTIUS 52

Společnost FILOMURO vyvinula a ve svém výrobním závodě začala zhotovovat dvě nové zcela unikátní skryté zárubně. Skrytá zárubeň DURUS 45 (překlad z latiny: pevný) se vyrábí pro dveře do výšky 2300 mm. Pro atypické výšky 2300 až 3200 mm poslouží zárubeň FORTIUS 52 (překlad z latiny: silný).


Zárubeň a dveře FORTIUS 52 je rovněž možno osadit mnoha sofistikovanými doplňky, jako jsou skrytý samozavírač, skrytý zpomalovač dovření křídla, elektrický zavírač, LED osvětlení v zárubni aj. Firma FILOMURO s.r.o. tímto krokem potvrdila svou vůdčí roli v oboru. Zárubně je možné dodat již do týdne od objednání.

Dlouholeté zkušenosti
Společnost Filomuro má v oboru interiérových dveří dlouholeté zkušenosti a stojí za ní nespočet spokojených zákazníků, architektů, projektantů i designérských studií. Oproti jiným firmám v oboru nabízí komplexní řešení a ucelený systém pro dveře, skryté zárubně, skrytý sokl a celoskleněné příčky.

dvere na miru

Kompletní řešení
„V poslední době nám volají zákazníci, kteří si skryté zárubně pořídili od některého z jiných výrobců či dodavatelů, kteří na rozdíl od naší firmy nedodávají skryté zárubně se dveřmi, kováním a odbornou montáží. Montáž je prováděna na milimetry a problém nastává při požadavcích zákazníka na dodání dveřních křídel, které do zárubní nakonec nepasují. Firma Filomuro si zakládá na uceleném systému, který začíná návrhem nejlepšího technického řešení a končí montáží všech komponentů kvalifikovanými řemeslníky se smyslem pro detail. Zákazníkům se snažíme nabídnout kompletní řešení, které například obsahuje i skrytou soklovou lištu vlastní výroby,“ uvádí David Velímský, jednatel společnosti Filomuro.

Skrytý sokl
Kromě otočných či posuvných dveří a skrytých zárubní, které tvoří standard mezi výrobky, najdete v nabídce společnosti FILOMURO i skryté úložné systémy VANUS a skryté soklové lišty LINUS. Pokud se rozhodnete pro dveře ve skryté zárubni, se skrytým soklem vytvoří lícující rovinu s okolními zdmi.

skryte zarubne Filomuro

Běžné soklové lišty narušují čistý dojem skrytých zárubní, sedá na ně prach, tudíž se musí často uklízet a všeobecně jsou skryté lišty trendem moderních interiérů. Mohou být barevně sladěny ve stejném odstínu jako dveře i podlaha. Sokly se instalují společně se zárubněmi a dovolují i osazení LED páskami pro jejich osvětlení.

FOR ARCH a FOR INTERIOR
Firma Filomuro bude v září již tradičně vystavovat na největším stavebním veletrhu FOR ARCH a navazujícím veletrhu FOR INTERIOR. Obě výstavy se konají v Praze Letňanech. Představeny budou veškeré novinky, kterých bude letos opravdu hodně. Sledujte nás na našich webových stránkách www.filomuro.cz a Facebooku, kam pravidelně přidáváme fotky nejnovějších realizací.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze