Úvod

Inspirace pro grilování a letní osvěžení

Léto klepe na dveře a to je nejvyšší čas na kempování a grilování. Máte však vše potřebné? Nechybí Vám ešus, jehly na špízy anebo třeba pomůcky pro přípravu a servírování zmrzliny nebo osvěžujících nápojů?


Grilování je zábava
Grilování není jen o naplnění žaludku, je to proces, který si chceme se svými blízkými pěkně v klidu vychutnat od začátku až do konce. Pomůcky na grilování nám umožní připravit druhově i chuťově rozmanitou tabuli. Špízy ze dřeva jsou ideální k přípravě šašliků a dlouhých špízů, pokud však dáváte přednost klasice, univerzální nerezové špízy můžeme mít stále po ruce. Ochlaďte se, prosím Když se žár slunce spojí se žárem ohně, chce to trošku ochlazení.

pomucky na grilovani
steakove noze

Což takhle dát si zmrzlinu?
Nejlepší je mít v mrazáku pořádnou krabici, ze které můžete podělit všechny kolem. Na jedení lžičkou ale zapomeňte, to je krajně nehygienické. Aby mělo chladivé mlsání styl, chce to profesionální porcovačky na zmrzlinu. Pokud si doma vyrábíte vlastní mraženou pochoutku, jistě se Vám budou hodit také formičky na zmrzlinu. Při přípravě navíc zabavíte i nedočkavé děti.

formicky na zmrzlinu

Čin, čin, na zdraví
Po dobrém jídle přichází čas na drink. Šejkry, dávkovače, brčka, formičky na led, to je vybavení, bez kterého se žádný pořádný barman neobejde. Zahrajte si na profíka a užijte si léto se vší parádou! Zapojte fantazii a připravte ostatním drink, který je zaujme už svým vzhledem!

tvoritka na led

Ať žije camping
Láká Vás táboření? Není divu, chuti guláše připraveného v kotlíku na ohni se nic nevyrovná. Kdo ale nemá ešus a lžíci, může se jen dívat a přikusovat chleba! Pokud se chystáte pod stan nebo pod širák, potom ve Vaší výbavě nesmí ešus chybět.

nerezovy esus

Široký sortiment praktických kuchyňských pomocníků, kteří Vám zpříjemní, usnadní a zpestří letní přípravu pokrmů i nápojů, stejně jako další šikovné pomůcky, najdete na stránkách kvalitního německého výrobce www.fackelmann.cz.

Přejeme Vám krásné prázdniny a dobrou chuť!
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze