Úvod

Závěsy a záclony smyslně zahalí Váš interiér

Myslíte si, že moderní trendy fandí výhradně roletám a žaluziím? Není tomu tak. Klasické a dekorativní závěsy, stejně jako luxusní záclony, mají v interiéru stále své nezastupitelné místo. Nic jiného totiž nedokáže zútulnit domov jako právě vkusné záclony a závěsy.


Spojení tradice s nápadem
Závěsy a záclony představují tradiční řešení, jak zútulnit a zastínit obytné místnosti. Ovšem tradiční rozhodně neznamená bez nápadu. O tom nás ostatně přesvědčila pestrá nabídka závěsů, záclon, ale i další interiérových prvků zkušeného prodejce a dekoratérského studia v jednom.

                                      

Design závěsů je umění
Dekoratérské studio Inspire-deсor spolupracuje s nejlepšími evropskými výrobci látek a při svých návrzích dbá na individuální vzhled, což povyšuje design závěsů na umění. Návrháři pro každý styl závěsu používají určitý vzhled látky, metodu šití i příslušenství. Vedle širokého sortimentu a vysoké kvality látek zákazníci dále oceňují rychlou dodávku. Není divu, vždyť krásné bydlení chceme mít všichni co nejdříve.

                                              

Variance pro moderní byt
Mezi nejvyhledávanější služby a produkty v současné době patří šití záclon, závěsy do ložnic, a dětských pokojů, zatemňovací závěsy, či závěsy do dveří. Velký zájem je rovněž o klasické záclony do obývacího pokoje, luxusní záclony, stejně jako o moderní záclony. Aby to Vašemu interiéru opravdu slušelo, můžete jej obohatit dekorativními polštářky ve stejné barvě, jako mají závěsy. A protože variace pro moderní byt nejsou pouze o závěsech a záclonách, v nabídce Inspire-dekor nechybí ani populární japonské stěny nebo římské rolety. Náš tip: Kolekce látek s dětskými motivy od známého španělského výrobce RIOMA.

                                          

Recept na útulný domov
Takže pokud také hledáte šikovného a nápaditého krejčího pro svůj interiér, doporučujeme Vám využít služeb profesionálního dekoratérského studia www.inspire-decor.com, s jehož pomocí vykouzlíte neobyčejně útulný domov. Pokud jde o samotný recept na útulný domov, Inspire-dekor Vám ochotně pomůže nejen s pořízením nezbytných ingrediencí, jako jsou luxusní záclony, dekorační závěsy, tyče na závěsy, povlaky, přehozy, anebo dekorativní polštáře, ale také se samotnou přípravou.

                                      

Od návrhu až po montáž
Dekoratérské studio Inspire-decor se postará o Váš interiér od návrhu závěsů, přes šití záclon a závěsů, až po finální montáž libovolných druhů záclon a závěsů. Přesvědčte se sami o jeho profesionálních službách, kvalitních materiálech, ale i příznivých cenách na www.inspire-dekor.com.

www.inspire-decor.com

Kam dál ?

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze