Úvod

Tři důvody, proč si na mytí oken povolat úklidovou firmu

Nebaví vás umývání oken? Nebojte se, nejste jediní. Podle různých průzkumů patří v českých domácnostech mytí oken k vůbec nejneoblíbenějším domácím činnostem. Napadlo vás proto někdy, že byste tuto práci prostě nedělali? Nechali ji na někom jiném? V dnešní době je to úplně jednoduché - stačí si zavolat jednu ze stovek úklidových firem, které na našem trhu působí. Dvakrát nebo třikrát do roka vás to určitě nezruinuje a ten výsledek, ten za to skutečně stojí.


1. Ušetříte si čas a námahu
Zejména obyvatelé větších bytů nebo rodinných domů určitě dobře vědí, že poctivě umýt všechna okna v domácnosti zabere klidně i celý den. Mytí oken je navíc spojené s intenzivním větráním, což je zejména při prosincovém vánočním úklidu, kdy venku mrzne, až praští, hodně nepříjemné. Nehledě na to, že při takovém zimním mytí vám mrznou ruce a často také zamrzá voda na skle - ještě dříve, než ji stihnete setřít. Objednáním úklidové firmy vám všechny tyto starosti odpadnou - můžete si místo toho vyjít třeba na krátkou procházku.

2. Vaše okna budou precizně umytá
Vaše sousedka myje okna jenom vodou, vy používáte prostředek na nádobí a kolegyně z práce zase nedá dopustit na speciální přípravek určený k mytí oken? Taková bývá praxe - žádný laik přesně neví, jak svá okna umývat, a proto často používá metodu pokus - omyl. Jak si ale můžete být jistí, že právě ta metoda, kterou momentálně využíváte, je tou skutečně nejlepší? Profesionální úklidová firma má s mytím oken bohaté zkušenosti - dokonale zná všechny typy rámů a skel a ví, jaké postupy na ně použít. Dost možná tak vaše okna vyčistí a vyleští lépe, než byste to dokázali vy sami.

3. Nemusíte se starat o bezpečnost
Tento bod platí hlavně pro ty, kteří bydlí ve výškových budovách. Přece jenom - mýt okno ve 20. patře panelového domu, tedy někde ve výšce cca 50 metrů, není nic pro slabší povahy. Pokud nejste tak odvážní, jako tento mladík, bude pro vás mytí oken ve výškách doslova hororem. Proto je opět nasnadě zavolat si firmu, která k výškovému mytí oken využívá vysokozdvižnou plošinu nebo slaňovací techniku. Díky tomu může vaše okno umýt v jakékoliv výšce a se stejnou pečlivostí, jako by to bylo 20 cm nad zemí.

Tak co, dámy - už víte, komu příště svěříte umytí svých oken?
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze