Úvod

Zaměstnejte robotické vysavače do bazénu!

Mít vlastní bazén je velmi příjemné. Ale jeho údržba? Ta už tolik příjemná není. Může ale být! Poradíme Vám, jak zařídit, aby Váš požitek z koupání nebyl narušen náročnou péčí o bazén!


Vodní radovánky bez starostí 
Pokud si chcete užívat vodní radovánky ve vlastním bazénu plném dokonale čisté a jiskřivé vody bez přítomnosti řas, zárodků mikroorganismů a dalších nečistot, potřebujete člověka, který se bude o Váš bazén každodenně starat. Existuje však i mnohem efektivnější, ekologičtější a levnější řešení, a to zaměstnat robotického vysavače! 
Čisticí kartáče vysavače spolehlivě vyčistí dno i stěny bazénu, a to s nižší spotřebou bazénové chemie (především chloru) než v případě manuálního čištění. Jemný filtr zachytí zárodky řas a mikroorganismů. A výsledek? Vysoká kvalita vody vhodná i pro osoby s citlivou pokožkou! 

Aquaboti 
Rozhodli jste se, že svěříte údržbu svého malého vodního království svému dvornímu aquabotovi? Prozradíme Vám, kde najdete nabídku těchto šikovných pomocníků. 
Na
www.arobot.cz si můžete v sekci označené jako BAZÉNOVÉ VYSAVAČE vybrat celkem ze čtyř typů spolehlivých robotů (MOUSE, CLASSIC, BRAVO, a VIVA) od amerického výrobce Aquatron, který je světovým lídrem ve svém oboru. Jak by také ne, když historie jeho robotů se začala psát již v roce 1980!
Automatické vysavače Aquabot, které jsou vybaveny opakovaně použitelným filtrem s hustotou až 20 mikronů, čistí bazény všech tvarů a povrchů a přefiltrují 17 m3 vody za
hodinu!
Jako majitelé jistě oceníte kompaktní hnací motor 24V, který je zárukou dlouhé doby upotřebitelnosti (odpadá zde totiž nutnost výměny kartáčků). Mezi další přednosti patří nákladově efektivní servis, a to díky oddělenému hnacímu motoru a motoru čerpadla.
Patentovaný AQUA SMART systém díky programovatelné řídící jednotce s inteligentním algoritmem se postará o rychlé čištění, úsporu energie (kratší cyklus, systematické čistění bez prodlev kvůli změně směru), prodloužení životnosti (kratší cyklus znamená menší opotřebení vysavače) a samozřejmě o důkladné vyčištění celého bazénu
až po vodní linku.
U modelů BRAVO a VIVA, které jsou mimo jiné vybaveny dálkovým ovládání, kde lze nastavit až 7 parametrů.
  
Pusťte svého robota k vodě!
A jak zní náš tip? Aquabot CLASSIC, který je vhodný pro privátní bazény do 80 m2 a oblíbený pro své komfortní a jednoduché ovládání. Čistí nejen dno, ale také stěny až po úroveň hladiny. Robota stačí vložit do bazénu, zapnout a dál už se o něho nemusíte starat. Po ukončení čisticího cyklu se sám vypne.

Že už se nemůžete dočkat, až si zaplavete ve svém dokonale čistém bazénu? Objednejte si svého robota na
www.arobot.cz
a pusťte ho vesele k vodě!

www.arobot.cz
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze