Úvod

Žaluzie plisse – řešení nejen pro atypická okna

Na základě rostoucí tendence látkových systémů a vysokých požadavků zákazníků na kvalitu i design, se firma ISOTRA rozhodla inovovat technologii výroby plisovaných žaluzií. Nově nabízený systém je jedním z nejkvalitnějších německých systémů, charakteristický vysokou kvalitou finálního výrobku, širokým spektrem jednotlivých typů a v neposlední řadě novými výrobky. Mezi ně patří možnost využití plisse jako zastínění nejen zimních zahrad, ale také možnost jejich implementace do střešních systémů.


Designově elegantní plisované žaluzie interiér nejenom zútulní, ale také ochrání před ostrým světlem, sníží hlučnost v místnostech a zajistí tepelnou pohodu. Ve srovnání s tradiční interiérovou žaluzií poskytuje systém plisovaných látek mnohem více možností. Intenzitu stínění lze nastavit současně stažením/vytažením horního nebo dolního profilu, což umožňuje vytvořit stínicí pruh libovolné výšky. Zákazníky jistě také okouzlí speciální provedení žaluzií plissé se dvěma látkami, kterými lze změnit interiér dle momentálního rozpoložení.

modni seda plisovana zaluzie

Systém může být opatřen různými látkami ve všech typových provedeních. Nově nabízené látky se vyznačují širokým spektrem barev, odstínů a strukturou látky, včetně látek honeycomb. Vybrat si můžete plisované látky s různým stupněm propustnosti světla, látky s plně zatemňujícím účinkem, s napařovanou hliníkovou vrstvou, která eliminuje sílu tepelného záření, nebo látky s perleťovými nátěry s vysokým stupněm odrazu světla. Pro alergiky se vyrábějí také materiály s obsahem skelného vlákna.

plisse zaluzie jsou vhodne i do koupelny

Barevná škála látek v novém vzorníku látek plisse firmy Isotra se odvíjí od současných trendů v bytovém designu, kdy zákazníci nejčastěji volí látky v neutrálních zemitých odstínech. Na své si však přijdou i milovníci výrazných barev, kteří se nebojí experimentů. Látky s výraznými vzory byly nahrazeny látkami strukturovanými a látkami se vzorem tón v tónu. Některé látky jsou shodné s látkami pro rolety, vertikální žaluzie a japonské stěny, takže zákazník si může zvolit různé typy stínění ve stejném designu.

plisse zaluzie v prirodnim odstinu

A jak je to s jejich údržbou?

Není nijak složitá, ani časově náročná. Při silném znečištění prachem odstraníte jemným kartáčováním nebo slabě nastaveným ručním vysavačem. Při běžném znečištění stačí povrch produktu otřít prachovkou nebo navlhčenou měkkou textilní tkaninou či houbou. Většinu látek plissé žaluzií lze prát ručně. Přičemž jejich demontáž je velmi snadná a nevyžaduje žádné speciální nářadí.

Podrobnější informace o tomto produktu a nabídku dalších stínicích produktů naleznete na webových stránkách českého výrobce ISOTRA a.s.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze