Úvod

Zahradní nábytek nyní za výhodnou cenu

Nastal nejvyšší čas pořídit si na zahradu či terasu kvalitní zahradní nábytek. Pokud ho ještě nemáte, máme pro Vás dobrou zprávu. Nyní si jej totiž můžete pořídit se slevou 10%.


Bez nábytku to nejde 
Všichni nám jistě dáte za pravdu, že komfortní venkovní posezení, ať už na zahradě, terase, anebo ve stínu pergoly, je bez zahradního nábytku takřka nemyslitelné. Takže pokud ten Váš starý právě dosloužil, anebo vůbec žádný nemáte, jistě se poohlížíte po obchodě, kde byste mohli zahradní nábytek pořídit. Jestliže si ho vyberete v internetovém obchodě www.dreveny-nabytek.cz, získáte nyní slevu ve výši 10%. 
          
Tipy na zahradní posezení
Dřevěný zahradní nábytek se stále těší největší oblibě. Mezi osvědčená řešení, jak vyřešit venkovní posezení, patří pořízení zahradní sestavy nebo setu. Sestava zahradního nábytku Lyon II v atraktivní červenohnědé barvě dark red meranti, dřeviny známé svou mimořádnou odolností a dlouhou životností, pohodlně usadí i početnější rodinu. Skládá se z rozkládacího obdélníkového stolu, třímístné pevné lavice a dvou pevných křesel. Samozřejmě, že si stoly, židle, křesla i lavice můžete koupit také samostatně, anebo si z nich poskládat libovolný set. To platí také pro ostatní nábytek. Stačí si jen vybrat. Náš tip: Jestliže chcete prodloužit životnost svého zahradního nábytku, tak pro pravidelnou údržbu požívejte ochranný olej. K vytvoření dokonalého relaxačního zázemí jistě přispějí také dřevěné servírovací stolky a teakové truhlíky, do kterých zasadíte své okrasné rostliny. 



Pro lenošení a pro radost 
Své děti jistě potěšíte, když jim pořídíte houpačky nebo zahradní houpací sítě. Až se hřejivé jaro změní v horké léto, přijdou všem členům rodiny k chuti zahradní lehátka, na nichž se dá báječně lenošit. O nerušené zdřímnutí ve stínu se postarají slunečníky, které Vás ochrání nejen před sluncem, ale i před případnou drobnou přeháňkou. 

  

Dřevěný nábytek pro exteriér a interiér
V e-shopu www.dreveny-nabytek.cz pořídíte za dobré ceny nejen zahradní nábytek, ale také postele, komody, knihovny, nábytek do kuchyně a mnoho dalšího. Náš tip: Pokud si rádi dáte sklenku dobrého vína, dopřejte svým lahvím odpovídající zázemí a kupte si domácí vinotéku. Nyní k ní jako dárek získáte tři lahve zdarma, abyste mohli oslavit svůj dobrý nákup zahradního, anebo interiérového nábytku. Ať už venku nebo doma, všude Vám přejeme příjemné posezení!

www.dreveny-nabytek.cz
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze