Úvod

Zahradní nábytek, který Vám zpříjemní léto

Také si plnými doušky užíváte volný čas na své zahradě? Pak se Vám mohou hodit naše tipy, jak si zpříjemnit zahradní posezení. Základem je pohodlný venkovní nábytek, který můžete doplnit o další prvky.


Zahradní set komfortního nábytku
Pokud nechcete mít venkovní posezení ve stylu „každý pes, jiná ves“, ideální řešení představuje nábytkový set. Elegantní zahradní set nábytku Karl zahrnující šest židlí a bytelný stůl skvěle ladí především k moderním domovním fasádám.
Precizní konstrukce ze špičkových materiálů (hliníkových profilů, plastu a polyetylenové síťoviny na sedácích) je zárukou mimořádné odolnosti, pevnosti a v neposlední řadě nenáročné údržby. Díky možnosti volby celkem ze 7 úrovní sklopení polohovatelného opěradla se židle plně přizpůsobí Vašemu pohodlí. Další velkou výhodu je, že na konci sezóny můžete židle sklopit a skladovat s minimálními nároky na prostor.

elegantni set zahradniho nabytku Karl

Dřevěná venkovní klasika
Pokud dáváte přednost klasickému dřevěnému nábytku, vřele doporučujeme komplet z akátového dřeva, které je mimořádně odolné vůči povětrnostním vlivům, a může tak garantovat dlouhou životnost nábytku. Zejména, když se nepodcení finální povrchová úprava a použije se k ní speciální ochranný olej – tak jako v případě zahradní sestavy Kirk 7.
dreveny zahradni nabytek

Pokud na Vás bude při relaxování v některém ze šesti pohodlných křesílek vybavených područkami příliš pražit slunce, není nic snazšího, než provléknout praktickým otvorem ve stolu slunečník.

rozkladaci dreveny stul
Náš tip: Pokud se u Vás často schází větší společnost, pořiďte si rozkládací dřevěný stůl.

Komorní posezení: kov nebo dřevo?
Že naopak hledáte zahradní nábytek pro dvojici či jednotlivce? Nebo pro malý prostor? Moderní zahradní set Horace hliníkového nábytku s dřevěnými latěmi je k tomuto účelu jako stvořený. Kulatý kavárenský stolek se vejde prakticky všude a židle se dají stohovat.

kovovy zahradni nabytek

Když už jsme u šetření místem, hodit by se Vám mohla také dřevěná lavice s úložným prostorem, kam můžete rychle schovat deky a polštářky v momentě, kdy se přižene letní bouřka.

drevena zahradni lavice s uloznym prostorem

Pojízdný servírovací stolek nesmí chybět
Pro případ, že by Vás během odpočinku přepadla žízeň, doporučujeme mít po ruce zahradní servírovací stolek s dobře vychlazenými nápoji. Stolek Kirk je vybavený kolečky, a proto když se k žízni přidá hlad, můžete jej snadno přivézt do kuchyně, kde ho plně naložíte, a odtud rovnou ke grilovacímu posezení. Také servírovací stolek je vyrobený z houževnatého a odolného akátového dřeva, takže dlouho vydrží. Na rozdíl od pochutin, které na něm přivezete!

dreveny servirovaci stolek

Poležení u bazénu
Že v létě místo posezení preferujete poležení, nejlépe u bazénu? Také zde se Vám bude servírovací stolek jistě hodit. Nejdůležitější ale lehátko. Dřevěné vypadá mnohem krásněji než plastové, nemyslíte?

zahradni drevene lehatko

Nehledě na to, že je stabilnější. Nezávisle na tom, jakou formu odpočinku na zahradě preferujete, a zda preferujete dřevěný nebo bezúdržbový nábytek, z bohaté nabídky v e-shopu www.nabytek-nej.eu si určitě vyberete.

Přejeme Vám krásnou sezónu!
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze