Úvod

3 důvody proč je dobré mít byt s předzahrádkou či terasou

Váháte, zda si pořídit byt v centru nebo dům za městem? Kompromisem mezi těmito možnostmi je pořízení si bytu s předzahrádkou nebo terasou. Tohle řešení v sobě spojuje výhody nižších nároků na energie a údržbu oproti domu a zároveň možnost trávení volného času na zahrádce nebo větší venkovní ploše.


Trávení času na čerstvém vzduchu
Předzahrádku nebo terasu si užijete prakticky celoročně a zejména od jara do podzimu, kdy můžete venku trávit spoustu času, ať už při hraní si s dětmi nebo grilování s přáteli. Možnost sednout si po práci s kávou a knížkou venku do křesílka je prostě lákavá.

Stejně tak jsou venkovní prostory skvělé i pro děti, které si mohou hrát na čerstvém vzduchu, ale zároveň je máte pod dohledem. A můžete jim sem pořídit třeba i pískoviště nebo klouzačku.

Pokud máte nebo plánujete pořízení pejska, je pro vás byt s předzahrádkou opět dobrá volba. Zatímco budete v práci, má se kde proskočit a zabavit se. I když to samozřejmě nenahradí pravidelné venčení a dlouhé procházky, pro pejska i vaše boty je to lepší varianta, než ho zavřít do bytu. Byty s předzahrádkou nebo terasou v blízkosti Prahy jsou v nabídce rezidence Velká Brána v Horoměřicích.

byty s pdedzahradkou Horomerice

Zahradničení

Výhodou bytů, ke kterým náleží pozemek či terasa je i možnost pěstování domácích bylinek, květin nebo třeba i zeleniny – v případě terasy v truhlících. Zahrádku si také můžete osadit okrasnými keříky nebo zbudovat skalku a probudit v sobě pravého zahradníka! U větších teras je možné uvažovat i o jejich zatravnění. Navíc terasy v posledních patrech domů nabízejí krásný výhled a dostatek soukromí.

Cena
Oproti koupi domu se zahradou, jsou byty s předzahrádkou nebo terasou cenově dostupnější. Navíc vám odpadnou i starosti s péčí o velký dům a jeho údržbu.

Svůj sen o bytě s předzahrádkou nebo terasou si můžete splnit v projektu Velká Brána, který nabízí nové byty v Horoměřicích. Z široké nabídky velikostí předzahrádek a teras si určitě vyberete!
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze