Úvod

Zabalte pod stromeček nevšední hodiny!

Také přemýšlíte o tom, jakým vánočním dárkem letos potěšíte své blízké, ale nedaří se Vám vymyslet nic originálního? Nadělte jim pod stromeček netradiční hodiny. Z bohaté nabídky mnoha různých designů si jistě vyberete.


Doplněk, který má styl
Designové hodiny s motivem Paříže či New Yorku jsou velice stylovým doplňkem moderního interiéru. Jejich elegantní černobílý design se nikdy neokouká. Stejně jako nevšední provedení. Hodinové ručičky totiž ladně opisují kruh uvnitř nástěnného obrazu, který je součástí trojdílné kompozice. Obrazy si můžete na stěně libovolně rozložit. Komu jsou bližší přírodní scenérie, ten může místo panoramatu velkoměsta oživit své stěny motivem Alpy nebo Pláž.

Ručičky v knihách a na křídlech
Anebo proč neukrýt hodinové ručičky mezi knihy? Krásně barevné stolní hodiny, které tradiční kulatý ciferník zaměnily za knižní trio, ozvláštní každý pracovní stůl či knihovnu. Že by Vaše blízké více potěšily motivy přírody, jako jsou třeba motýlci? Motýlí křídla opouštějící ciferník, která symbolizují, jak rychle běží čas, představují velice originální bytový doplněk. Vybrat si můžete z několika krásných barev.

Tikající retro na zdi
Hledáte tip na dárek pro příznivce retro stylu? Nápadité nástěnné hodiny Nextime imitující testovací vysílání TV z 80. let zaručeně potěší nejen je, ale také všechny ostatní, kteří nostalgicky vzpomínají na eighties po česku. Chod hodin je neobyčejně tichý, a proto mohou viset i v ložnici.

Budíku se nebojte
Má někdo z Vašich blízkých problém s ranním vstáváním? Pořiďte mu pořádný budík! Milý a vtipný dárek, který má navíc styl a hlavně je také praktický. Samozřejmě, že také budík může mít stejně jako nástěnné hodiny mnoho tváří. Od decentního provedení, až po vesele barevné budíky pro děti.




Hodiny do každé rodiny
Jak vidíte, milé dámy a pánové, nad výběrem vánočních dárků nemusíte přemýšlet dlouhé hodiny, stačí vybrat hodiny. Vkusný doplněk, který se hodí do každého interiéru. Jen vybrat ten správný design. Štědrou nabídku hodin mnoha různých provedení a stylů, ale i další krásné dárky najdete na stránkách s příznačným názvem www.krasnedarky.cz.

kompletní nabídka hodin zde
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze