Úvod

Vstup do bezpečí

Mít pohodlný a bezpečný domov je bezpochyby přáním každého z nás. Výběr kvalitních vstupních dveří může mít Vaše bezpečí zásadní vliv.


Nadstandardní dveře vyžadují také nadstandardní kování – těžko najdeme lepší volbu než bezpečnostní sady německého výrobce Franz Schneider Brakel. Dodávané bezpečnostní sety splňují parametry dle klasifikačních bezpečnostních tříd 2 a 4. Značka FSB zároveň znamená, že funkčnost a zpracování jde ruku v ruce s perfektním estetickým dojmem.



Bezpečnostní štíty jsou nabízeny v různých materiálech a designech.


Typickým příkladem je sada 7376, která v německém časopise TEST získala první místo ve skupině dveřních kování. Kuriozitou zůstává, že varianta v 2. bezpečnostní třídě dokonce překonala konkurenční modely ve vyšší třídě 3.
Společnost, která na trhu s dveřním kováním působí již od roku 1881, také dlouhodobě spolupracuje se světovými špičkami v oboru designu na rozšiřování obsáhlého katalogu unikátních klik a koulí kompatibilních se všemi typy dveřního kování.



Set na vstupní dveře se nemusí skládat jen z neděleného štítu – bezpečnostní rozety FSB v kulaté, hranaté a dokonce i zapuštěné variantě zvládnou skvěle vypadat a zároveň nabídnout ochranu v 2. bezpečnostní třídě.

Při užití bezpečnostní rozety se z vnější strany vstupních dveří obvykle montuje dveřní madlo.

FSB nad ostatními výrobci jasně vyčnívá i v tomto směru a nabízí rozsáhlou nabídkou různých tvarů a materiálů. Společným jmenovatelem je důraz na kvalitu a jednoduchost designů.
Většinu modelů lze také vyrobit přesně na míru dle přání zákazníka.



O robustnosti bezpečnostních kování FSB se přesvědčil také jeden ze zákazníků sám. Kování podrobil testu odolnosti proti palné zbrani. Ani po čtyřiceti střelách z ráže .44 Magnum se kování nepodařilo obměkčit. Znovu test na vlastních dveřích dělat nedoporučujeme, můžete ale navštívit webový katalog společnosti EfB, spol. s.r.o., který Vám účinnou zbraň pro boj s lupiči pomůže najít.



Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze