Úvod

Vše pro velikonoční pečení a vaření!

Velikonoce jsou svátky jara, a proto bychom je měli oslavit pěkně vesele. Krásně nazdobený stůl plný dobrot samozřejmě nesmí chybět. Že už se nemůžete dočkat, až se pustíte do velikonočního vaření a pečení? Než ale vyrazíte na nákup surovin, nezapomeňte zkontrolovat stav svého kuchyňského náčiní.


Zkontrolujte si inventář
Přece jen s vypelichanou mašlovačkou, prasklou formou na beránka, jediným vykrajovátkem na perníčky a bez pořádně hlubokého plechu na drůbež si přípravu velikonočního menu příliš nevychutnáte. Ani velikonoční tabuli nesluší, když má každý člen rodiny jinou lžičku na vajíčko a někteří dokonce kelímek od jogurtu místo kalíšku. Máte pocit, že trošku přeháníme? Tak udělejte kontrolu alespoň pro jistotu. Jak s oblibou říkají na finančním úřadě, vždy se něco najde.
pomucky pro servirovani vajec

Máte formy ve formě?
Vezměme to pěkně popořadě, od forem. Na velikonoční beránky a zajíčky jsou nejlepší klasické kovové formy. Zkušené hospodyňky si pochvalují především formy s teflonovou nebo smaltovanou povrchovou úpravou značky ZENKER a Dr. OETKER. Stejně jako hluboké pekáče na maso, plechy na pečení mazanců, formy na srnčí hřbet, na paštiky a další dobroty. Pokud Vám něco chybí je nejvyšší čas výbavu doplnit, ať jsou Vaše formy ve formě.

piskotovy zajicek
forma beranek

Zapojte fantazii
Dětem pro radost určitě napečte perníčky. Když budete mít po ruce vykrajovátka s velikonočními motivy, sáčky na zdobení, zdobící tužky na perníčky, mašlovačky z různých materiálů a další pomůcky, pečení a zdobení Vás bude bavit. Můžete naplno zapojit nejen svou rodinu, ale i fantazii a upéct třeba velikonoční dort zdobený perníkovými kuřátky nebo paštiku s vajíčky. Misky na vajíčka, lžičky na vajíčka, a dokonce i držák na vaření vajíček, to vše pořídíte u společnosti Fackelmann.

kuchynska minutka a drzak na vareni vajec

Náš tip: A když jste dali pěkně do parády kuchyni, můžete v rámci jarního úklidu pokračovat v koupelně. Také koupelnový nábytek Fackelmann je totiž známý vysokou kvalitou a odolností.

Samozřejmě, že nemusíte jezdit do Německa, kompletní sortiment kuchyňských pomůcek a koupelnového nábytku najdete na stránkách distributora pro Českou republiku www.fackelmann.cz. A své dotazy nebo objednávky můžete zaslat na info@fackelmann.cz, anebo můžete zavolat na telefonní čísla 257 313 172 a 257 313 179, kde Vám velmi ochotně pomohou.

logo Fackelmann      logo zenker
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze