Úvod

Vrtulníček vybaví dětský pokojíček!

Vybavujete pokojíček pro miminko, předškoláka či školáka? Chcete svým dětem pořídit tradiční české a přitom originální hračky, nábytek a doplňky, nebo je ustrojit do oblečků s motivy jejich oblíbených pohádkových hrdinů?



Nahlédněte do internetového obchodu
www.vrtulnicek.cz a nebudete litovat!

Vše pro miminko
Začněme pěkně od těch nejmenších. Počínaje postýlkou s kvalitní matrací z kokosu, kojící polštáře, povlečení, deky, hračky a mnoho dalších. Jaké hračky čekají na miminka? Především měkké barevné hračky, například želvička, která šustí, chrastí a má dokonce i zrcátko, nebo nejoblíbenější chrastítko – dřevěné hrkadlo s kuličkami.



Hračky pro malé i větší
Také si pamatujete na dobu, kdy jste tahali za sebou kačera? Nebo panáčka hrajícího na xylofon či bubínek? Tak tyhle úžasné hračky se stále vyrábějí a můžete je u koupit na vrtulníčku. Každý malý montér musí mít zatloukačku, nebo auto s kostkami. Malá princezna zase domeček pro panenky i s nábytkem jako ze zámku. Připraveno je ale spoustu dalších edukačních skládaček, her a hlavolamů. Umíte ještě roztočit káču na provázku?



Dětský nábytek
A teď se pojďme podívat na stylový dětský nábytek. Také hračky je třeba na konci dne někam uložit. Jednu z velmi pohodlných možností představují dřevěné malované krabice na hračky. Záleží pouze na Vás a na Vašich dětech, zda se do jejich pokojíčku nastěhuje krabice s oranžovým lvem, zeleným hrochem, či žlutou žirafou. 

Jak víte, děti si tuze rády kreslí. Proč jim tedy nedopřát krásný malý stoleček s vlastní židličkou? Na židličkách s opěrátkem s motivem kočičky, pejska, zajíce, nebo s královskou korunou jistě vzniknou hodnotná umělecká díla!

Že to chce něco měkčího? Tak co třeba látkové křesílko, do kterého se Vaše dítě pohodlně zaboří? Vrtulníček Vám pomůže sestavit kompletní dětský pokojíček (z nábytku od firem www.tiny-cz.com nebo www.lemberk.cz). Nábytkem však vybavení dětského pokoje zdaleka nekončí! Na stránkách internetového obchodu proto najdete mnoho doplňků! Hodiny, metry, poličky, kapsáře, povlečení, atd.



Oblečení s pohádkovými postavičkami
Miluje Vaše dítko Krtečka, nebo Pata a Mata? a chtělo by svého hrdinu mít stále u sebe? Tak ho do něj můžete rovnou obléci. Přichystáno je od spodního prádla, ponožek a punčošek i trička a mikiny, ale i pyžámka, čepice či baseballky.



Nezapomínáme na maminky a tatínky!
A aby to maminkám, tatínkům a ostatním nebylo líto, rozloučíme se s Vámi drobnostmi pro dospělé. Proč by táta nebo děda nemohl nosit ponožky s Rákosníčkem? Nebo nelíbila by se mamince malovaná díže či podnos? Na webových stránkách internetového obchodu Vrtulníček je opravdu z čeho vybírat. Ostatně, přesvědčte se o tom sami. Přejeme Vám a Vašim dětem příjemnou zábavu!



Kam dál ?

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze