Úvod

Víte, jak správně probíhá návštěva technika bezpečnostních dveří?

Bezpečnostní dveře významně zvyšují bezpečnost obydlí. Samozřejmě za předpokladu kvalitního provedení a správně provedené montáže. Aby dveře spolehlivě plnily svou funkci, je důležité, obrátit se při jejich výběru na ověřenou firmu, kde zákazníkovi dobře poradí. V praxi se hodně osvědčila návštěva technika bezpečnostních dveří přímo u zákazníka doma. Jak taková návštěva probíhá?


Kvalitní dveře nestačí
Protože bezpečnostní dveře mají nenahraditelnou funkci, a zároveň představují nemalou investici, měli bychom vybírat pouze z výrobků od ověřených dodavatelů, kteří se pyšní potřebnými certifikáty kvality. Pro laika je však velmi obtížné, vybrat si z nabídky dveří ty, které jsou pro něho optimální. Dalším důležitým předpokladem úspěchu je proto poradenství. Pokud se zákazníci obrátí na personál přímo v prodejně Adlo, kromě kvality produktů ocení právě asistenci celým procesem výběru, což je služba, kterou u všech prodejců bezpečnostních dveří na českém trhu v současnosti nenajdou.

Výhody návštěvy technika
Hodně zákazníků dává přednost návštěvě technika přímo u nich doma, protože nabízí množství výhod. Jednak technik rovnou přeměří vše na místě. Další velkou výhodou je, že se čas návštěvy plně přizpůsobuje individuálním potřebám zákazníka, který se nemusí uvolňovat z práce. Je tedy možné domluvit termín návštěvy i mimo pracovní dobu.

Jak schůzka probíhá?

Návštěva technika se obvykle uskuteční do týdne od kontaktování firmy a trvá kolem 50 minut (v případě bytů v panelových domech), někdy si může vyžádat až 90 minut, konkrétní délka vždy závisí na náročnosti zakázky.

Dveře ADLO

Schůzka zahrnuje čtyři důležité kroky, kterými jsou zjištění potřeb, vysvětlení, přeměření a kalkulace. Prostor pro vysvětlení umožňuje zákazníkovi, aby se v pohodlí svého domova zeptal na vše, co ho zajímá. Dále si může vybrat z kompletních vzorníků (povrchové úpravy pro dveře i zárubně, dekory kování, případné prosklené části), které nosí technik se sebou.

Zaměření a kalkulace
V rámci zaměření pak technik zmapuje prostor montáže dveří – v jakém stavu jsou zárubně, co bude třeba upravit, technické parametry a požadavky, jaké jsou rozměry dveří, kam se otevírají, apod. Nakonec je provedena kalkulace. Návštěva technika bezpečnostních dveří Adlo pro zjištění možné nabídky má navíc tu výhodu, že je zcela bezplatná, a zákazníka k ničemu nezavazuje. Pokud tedy uvažujete o nových bezpečnostních dveřích, rozhodně stojí za úvahu.

Doporučujeme obrátit se na osvědčenou firmu Adlo působící na 6 evropských trzích vč. Švýcarska. Více na www.adlo.cz.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze