Úvod

Nevšední dekorativní osvětlení: bavlněná svítící klubíčka BALL-DE-SIGN

Dny se krátí, noci prodlužují a do našich duší se pomaličku vkrádá melancholie. Nechcete podléhat podzimnímu splínu? Rozzařte své dny nevšedním dekorativním osvětlením. Magická svítící klubíčka BALL-DE-SIGN vykouzlí u Vás doma pohádkovou náladu. Díky nim se budete těšit na každý večer.


Originální světelná dekorace
Lucerničky, svíčky nebo dýně k atmosféře podzimního večera nedomyslitelně patří. Proč ale nerozsvítit své dny poněkud nápaditější dekorací? Magická svítící klubíčka BALL-DE-SIGN vnesou do každé místnosti nevšední pohádkovou atmosféru. Dodají nezapomenutelné kouzlo romantické večeři ve dvou. Okoření večerní soumrak pocitem radostného očekávání. Příjemně podbarví každou oslavu. Zpestří Vám i Vaší rodině celý advent i vánoční svátky. Vytvoří vánoční osvětlení, které bude každý obdivovat. Zkrášlí Vaši ložnici i dětský pokojíček. Záleží jen na Vás, k čemu se rozhodnete toto unikátní dekorativní osvětlení použít. Možnosti jsou nekonečné.



Interiér hrou
Bavlněné svítící balónky BALL-DE-SIGN se prodávají ve světelných sadách, veselých i decentních, můžete si ale sestavit svůj světelný řetěz dle vlastní fantazie. Jak jinak než prostřednictvím webu, kde na příslušné stránce vybíráte barvy (na výběr máte ze 60 odstínů) a věšíte kuličky na řetěz, který zanedlouho zaklepe na dveře Vašeho domova. Fialová, růžová a modrá? Nebo raději hnědá, oranžová a žlutá? Fantazii se meze nekladou. Pohrajte si s designem svého interiéru!



Světýlka BALL-DE-SIGN jako dárek

Slaví někdo z Vašich blízkých narozeniny či jiné významné výročí ještě před Vánocemi? Udělejte oslavenci radost originálním dárkem, jaký ještě nikdy nedostal. Kupte mu dárkový certifikát na světelné řetězy. Barvy světýlek si může namíchat dle libosti a pěkně v pohodlí svého domova. Stačí jen nalistovat příslušnou kategorii na webu www.balldesign.cz a pustit se do barvení. A mimochodem, magická světýlka BALL-DE-SIGN nejsou vůbec drahá. Tak nepropadejte podzimnímu splínu a rozzařte si jimi své dny a hlavně večery.



Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze