Úvod

Vinylové podlahy jsou nejen krásné, ale i vysoce praktické

Pustili jste se do zařizování nového nebo rekonstruování stávajícího bydlení pěkně od podlahy? Váháte přitom mezi více praktickou a více estetickou variantou a marně hledáte vhodný kompromis? Našli jsme ho za Vás – v podobě krásné trendy vinylové podlahy, která je zároveň i velmi praktická a nabízí se v provedení jak plovoucím tak i celoplošně lepeným.


Jsou libo červotoči nebo moderní vzhled?
Vinylové podlahy QUICK.STEP LIVYN (plovoucí či celoplošně lepené) přinášejí svým uživatelům unikátní spojení dvou zásadních výhod – přirozeného dojmu dřeva a praktických předností syntetického materiálu. Co se vzhledu týče, můžete si vybrat z různých dřevin. Velké oblibě se těší starý dub, který vzbuzuje dojem staré opotřebované podlahy prolezlé červotoči a poseté suky. Chcete jiný originální povrch? Což takhle položit si rustikální prkna dubu Patina, která se díky svým trhlinám a zářezům po pile pyšní neobyčejně osobitým vzhledem? A co sluší moderním interiérům? Třeba atraktivní odstíny tmavého ořechu či exotické dřeviny Merbau. V nabídce naleznete hladké provedení i moderní a trendy provedení s fází V4-zkosené hrany po obvodě lamely.

seda vinylova podlaha

Měkká a pevná zároveň
Zcela nezávisle na zvoleném designu přinášejí vinylové podlahy QUICK. STEP LIVYN celou řadu vynikajících užitných vlastností, v praxi nejvíce oceníte odolnost vůči poškrábání, stejně jako tichou a pohodlnou chůzi. Svou měkkostí podlahy Livyn snižují kročejový hluk, čímž výrazně zvyšují uživatelský komfort. Ovšem pozor, podlahy jsou zároveň tak pevné a odolné, že na ně dostanete 20-ti letou záruku v případě domácího prostředí! Silná a trvanlivá povrchová vrstva předurčuje podlahy Livyn k využití také v intenzivně namáhaných prostorách.

Bez vrásek a bez práce
A co údržba? Ta je díky snadné omyvatelnosti velmi snadná. Veškeré stopy po nečistotách pohodlně setřete vodou. Zpevněný povrch a ochranný polyuretanový lak navíc účinně pomáhají předcházet vzniku špíny a skvrn. Rozlitou kávu, ovocný džus nebo džem stačí jen dočista vytřít. Odolnost vůči vlhkosti tyto podlahy umožňuje použít v místnostech, kde se předpokládá manipulace s vodou. Náš tip: Pořiďte si speciální čisticí soupravu, která zahrnuje držák na mop se snadno nastavitelnou rukojetí, prachovku z mikrovlákna, kterou lze prát a čisticí prostředek Quick Cleaner a úklid Vám půjde ještě lépe od ruky.

vinylova podlaha dekor prirodni drevo

Klik a je to „quick(ly)“!
A proč je součástí názvu těchto designových podlah slovo QUICK? Protože jejich nespornou výhodou je mimo jiné i rychlá (quick) pokládka daná použitím patentovaného systému Uniclic, díky němuž lze prkna pokládat jediným zacvaknutím bez použití lepidla či jiných pomocných materiálů a pomůcek. Rafinovaný systém horizontálních a vertikálních prken přitom zamezuje výškovým rozdílům a výsledkem je krásně rovná podlaha. Pokud si ovšem budete přát použít tradiční pokládací metodu, můžete. Také lepení je snadné, neboť nevyžaduje žádné spáry ani sokly.

Odolné a šetrné zároveň
Srovnatelnými přednostmi se mohou rovněž pochlubit příjemně teplé a měkké, vysoce odolné (vůči mechanickým i chemickým vlivům) a nehlučné vinylové podlahy tilo, které se díky Click lamelám snadno montují, a které jsou rovněž vhodné do velmi zatěžovaných prostor. Také u podlah tilo máte na výběr z mnoha krásných přírodních designů, a to nejen z dekorů dřevin, ale také z imitací kamene. Stačí si vybrat.

elegantni tmava vinylova podlaha

Spojte krásné s praktickým a užívejte si každý den komfort plovoucí vinylové podlahy i Vy. Pro více informací navštivte stránky www.zahradnikparket.cz, nebo přijďte do našeho čtyřpatrového podlahového showroomu na Praze 6.

logo zahradník parket

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o.
Bělohorská 251/147, Praha 6 - Břevnov
tel. 233 355 222
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze