Úvod

Vinylové podlahy Thermofix změní váš svět!

Máte zájem o kvalitní podlahu? Jste nároční? Luxusní vinylové dílce Thermofix splní vaše představy. Díky své konstrukci patří ve své kategorii mezi nejkvalitnější na světě. Kvalitu, originalitu a nezaměnitelný design této speciální heterogenní vinylové podlahoviny garantuje její výrobce, česká společnost Fatra a.s.


Reálné a nadčasové dekory podlah Thermofix ocení každý a mnohdy se bude muset i dotykem ujistit o tom, na čem právě stojí. Vzhled vinylových dílců je totiž téměř k nerozeznání od podlah z přírodních materiálů, jako je dřevo či kámen. U imitací dřeva je rozměr dílců 900 x 150 mm, u kamene a textilu 900 x 300 mm, nebo 450 x 450 mm.

vinylova podlaha buk rustikal

Nová kolekce 2015-2017 přidala k těm nejoblíbenějším dekorům z minulých let více než dvacet nových vzorů, a tak máte možnost volit a také vzájemně kombinovat z 52 variant.

vinylova podlaha imitace textilu
Atraktivní novinkou je i podlaha, imitující vzhled koberce.

Máte tedy zájem o kvalitní podlahu, ale musí splňovat i další požadavky? Snadnou pokládku, využití doma i v kanceláři, nebo snad možnost spojení s podlahovým topením? Ujišťujeme vás, že zcela správně jste našli Thermofix!

Vinylové dílce se pokládají velmi jednoduše lepením



Lepená podlaha Thermofix se vyznačuje vysokou odolností proti opotřebení, proto není problém ji použít také v komerčních centrech, v institucích, hotelech či restauracích. Preferujete-li podlahové topení, není nutnost se ho vzdávat. V kombinaci s vinylovou podlahou Thermofix dosáhnete rychlejšího prohřátí, příjemného pochozího vjemu a také nízké úrovně hluku.

vinylova podlaha - dekor borovice

Dílce Thermofix jsou dokladovány mezinárodně uznávanými certifikáty. Při výrobě jsou totiž použity takové receptury, které neobsahují ftalátová změkčovadla. Pro koncového zákazníka to představuje podstatné vylepšení produktu po stránce zdravotní a hygienické! Navíc je na materiál poskytována garance 10 let.

logo thermofix

Už věříte, že vinylová podlaha je i pro vás tou správnou volbou? Vyberte si ještě dnes.

www.fatrafloor.cz
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze