Úvod

Víme, kde mají krásné dekorace pro Váš domov

Přemýšlíte, čím zútulnit Váš domov? Anebo byste rádi potěšili někoho z těch, které máte rádi? Prozradíme Vám, kde najdete internetový obchůdek s bohatou nabídkou krásných věciček, kterými můžete potěšit sebe i své blízké.


Drobné maličkosti pro radost
Porcelánové panenky, kočárky pro panenky, figurky koníků, ale i šikovné věcičky, jako třeba retro budík, to jsou půvabné doplňky, které dělají naše bydlení útulnější, a dodávají mu na osobitosti. Medvědí rodinka Vás bude vítat, kdykoli se vrátíte domů z dalekých i nedalekých cest. Pokud si potrpíte na tematickou dekoraci, podzimní náladu ve Vašem interiéru umocní roztomilá figurka ježka nebo nástěnný drak.

Stylové retro doplňky
Stylová retro dekorace sluší jak tradičním, tak moderním interiérům. Jestliže jste našli zálibu v populárním retro stylu, nehynoucí kouzlo starých časů Vám mohou připomínat dřevěné truhly, hodiny, kalendáře, anebo teploměry. Vaše kuchyně dozajista nepohrdne praktickými pomocníky, jako jsou drátěné podložky pod hrnce, anebo litinový louskáček. Do předsíně můžete postavit elegantní stojan na deštníky. A co dát před domovní dveře? Přeci pěknou drátěnou rohožku.



Doplňky pro druhý domov

A čím zkrášlit svůj druhý domov? Chalupářskými dekoracemi, které můžete umístit nejen zevnitř, ale i zvenčí. Litinový domovní zvonek Vám oznámí příchod návštěvy, anebo jím můžete svolat rodinu k večeři. Pokud budete jíst venku, jistě se Vám hodí stylový piknikový koš. Že je čas jít spát, Vám připomenou oboustranné nástěnné hodiny. Předtím by to ale chtělo krátkou zastávku v koupelně u krásného litinového retro zrcadla.



Levandulová inspirace
Hledáte milý dáreček pro svou maminku či kamarádku? Potřebujete obdarovat více kamarádek? Voňavý levandulový sáček nebo polštářek určitě udělá radost každé ženě. Kdo má rád dekoraci v provensálském duchu, ten může zútulnit svůj domov přidáním dalších doplňků s fialovými kvítky. Je libo prostírání, ošatka, anebo hodiny s motivem levandule? Stačí si jen vybrat. Internetový obchůdek www.novaline.cz je plný krásných věciček, kterými můžete udělat radost sobě i svým blízkým. Navštivte ho. Stačí jediné kliknutí.

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze