Úvod

Vezměte své bydlení pěkně od podlahy!

Ať už v novém, nebo právě zrekonstruovaném bytě, vždy je třeba začít podlahou, protože ta představuje základ každého interiéru. Nerovná, nekvalitně provedená, nedostatečně zaizolovaná, nevzhledná, ale také příliš náchylná k poškození nebo náročná na údržbu … taková podlaha podstatně snižuje standard našeho bydlení, jak po stránce estetické, tak praktické.


Jakou krytinu tedy zvolit?
Zatímco pánové při výběru podlahy věnují největší pozornost náročnosti realizace pokládky a její ceně, vzhled, odolnost vůči poškození a snadný úklid jsou zase kritéria, která nejvíce sleduje paní domu. Finální volba podlahy je proto nejčastěji výsledkem vzájemného kompromisu. Jak jej ale najít? Dřevěné podlahy, které jsou považovány za nejkrásnější, se pyšní nezaměnitelným přírodním vzhledem, jenže ne každý si tento luxus může dovolit. Laminátové podlahy jsou cenově příznivější, mají však o to nižší životnost a navíc paleta nabízených vzorů není příliš rozmanitá. Uvažovali jste ale například o vinylové podlaze? Že je tato podlahová krytina pro Vás velkou neznámou? Seznamte se a nebudete litovat!

vinylova podlaha Elegance Mozaika Trend

Podlaha pro celou rodinu
Vinylové podlahy obecně se vyznačují vynikajícími užitnými vlastnostmi. Jsou vysoce odolné vůči poškození poškrábáním či pádem různých předmětů, což nejvíce ocení rodiče malých děti a majitelé domácích mazlíčků. Odolnost vůči vlhkosti je předurčuje k použití také v koupelnách a dalších prostorách se zvýšenou vlhkostí. Nároky na údržbu a úklid jsou přitom minimální. Navíc mají vinylové podlahy výborné tepelně izolační vlastnosti (chůze po nich je příjemně teplá) a jsou vhodné také pro podlahové topení. V neposlední řadě, je jejich velkou předností také příznivá cena.

vinylova podlaha EleganceDub beleny

Luxus, který si můžete dovolit
Jak vidíte na fotografiích, skvělé užitné vlastnosti rozhodně nejsou na úkor estetických kvalit. Naopak. Luxusní podlaha Thermofix je právem považována za královnu mezi vinylovými podlahami. Splňuje současné náročné požadavky na bytový design a dává majitelům interiérů na výběr ze široké nabídky designů imitujících přírodní vzhled. Příznivci venkovského stylu bydlení si nejčastěji vyberou z kolekce RUSTIKAL. Kolekce ELEGANCE, nabízející imitace dřeva, nachází své uplatnění jak v tradičních, tak v moderních interiérech. Kdo touží po originálním řešení, může vsadit na imitaci kamene a vybrat si zajímavý vzor z kolekce STONE. Inspiraci najdete například v showroomu podlah společnosti Fatra, a. s.

vinylova podlaha Rustikal Jasan tmavy

Vinylová podlaha se může pyšnit mnoha krásnými tvářemi. Vždy však představuje praktické řešení umožňující získat elegantní, odolnou a snadno udržovatelnou podlahu za velice příznivou cenu. Pro více informací o vinylových podlahách navštivte stránky www.fatrafloor.cz.

logo thermofix
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze