Úvod

Varná konvice s retro nádechem je přesně to, co vám doma chybí!

Bez varné konvice se žádná domácnost neobejde, co si budeme povídat. Jak jinak bychom si mohli během několika málo minut připravit chutné kafe nebo oblíbený čas? Varná konvice je jeden ze spotřebičů, pro které doma najdete hned několik využití, což jen potvrzuje prvotní myšlenku: varnou konvici zkrátka potřebujeme a tečka.


Elegantní varná konvice z Retro kolekce od značky Russell Hobbs se hrdě hlásí nejen o místo ve vaší kuchyni, ale i ve vašem srdci. Zamilujete si ji na první pohled: luxusní design podtržený lehkým nádechem retro stylu a kombinace černé barvy s nerezovým materiálem. No uznejte sami, není prostě božská?

Konvice, která šetří váš čas

Třešničkou na dortu této varné konvice je zóna rychlého varu. Představte si situaci, kdy ráno zaspíte, a každá minuta vám bude drahá. Jenže bez svého ranního šálku kávy prostě nemůžete existovat! Konvice Retro Classic Noir vás ani v takové chvíli nenechá ve štychu a nedonutí vás odejít do práce bez oblíbeného kafe. Díky funkci zóna rychlého varu vám šálek kávy uvaří mnohonásobně rychleji, nežli její konkurentky. Tuto funkci můžete využít i tehdy, kdy budete potřebovat horkou vodu ve velmi krátkém čase.



Až 6 šálků kávy naráz

Na konvici Classic Noir se budete moci spolehnout i ve chvíli, kdy se vám doma sejdou hosté na návštěvu. Díky objemu 1,7 litru hravě zvládne připravit až 6 šálků kávy naráz! Zóna rychlého varu umožňuje připravit za krátkou dobu 1, 2 nebo 3 šálky, tudíž záleží jen na vás, kolik vody se rozhodnete použít. Mezi přednosti konvice patří i zdokonalená nálevka, která zajistí, že voda poteče rovnou do šálku. Už žádná rozlitá voda ani stříkance na pracovní desce!

Zalíbila se vám varná konvice v retro stylu? Tak si o ni pojďte zasoutěžit! V termínu 8.9. – 14.9. můžete zatočit kolem osudu a pokusit se vyhrát tenhle elegantní kousek!
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze