Úvod

Úsporný dům je výzva, která se neodmítá

Není dům jako dům. A pokud uvažujete o novém, vlastním bydlení v rodinném domě, myslete na to. Zvažujete, přemýšlíte, probíráte se nabídkami? Ať už se rozhodnete jakkoliv, uvědomte si, že mít komfortní úsporný dům za rozumnou cenu je životní výhra.


Úsporný dům je takový, který je nenáročný na údržbu, má nízké provozní náklady, pořídíte jej za rozumnou cenu při použití kvalitních materiálů a přinese vám vysokou užitnou hodnotu. Jak a kde jej pořídit? Právě proto vznikl projekt ÚSPORNÉ DOMY PRO KAŽDÉHO společnosti BETONOVÉ STAVBY – GROUP, s.r.o. z Klatov. Ten zájemcům o stavbu domu nabízí řešení od projektové dokumentace až po tři způsoby realizace domu.

Domy v mlze – Architektonicke studio RAKETOPLAN

Nekupujte zajíce v pytli
Provedení jednotlivých částí domu je i v nejnižším stupni výbavy ve vysoké kvalitě použitých materiálů a zařízení, proto si můžete být jisti, že nízká cena není na úkor kvality. Stavební část domu je řešena léty prověřeným stavebním systémem LIVETHERM, který řeší zdivo, stropy i komíny. Pro obvod domu je možné použít sendvičové tepelně izolační tvárnice, nebo nosné zdivo s kontaktním zateplením. Střešní systém je řešený několika typy krytiny zn. BRAMAC, výplně otvorů jsou navrženy předním českým výrobcem OTHERM a například vytápění řeší elektrokotel PROTHERM, nebo tepelná čerpadla NIBE.

stavba na prani klienta

Úspora již při pořízení
Hledáte úspory již při pořízení domu? Program realizace úsporných domů pamatuje i na zručné, nebo aktivní investory. Kromě stavby na klíč, je možné objednat jen uzavřenou hrubou stavbu domu, kde máte jistotu správného osazení oken do obvodové konstrukce, a následné dodělávky a ostatní řemesla si můžete řídit sami. Zručné nadšence, kteří dávají přednost stavbě svépomocí, výrobce zaškolí pro správné použití materiálů.

Atelier Ing. Arch. Stulc

Úsporné domy pro každého jsou zde
Bližší informace o programu najdete na uspornedomy.eu. Tam se dozvíte kde začít, také si spočítáte ve vzorových kalkulacích výslednou cenu domu v dané výbavě, pro inspiraci si prolistujete katalog rodinných domů a seznámíte se s profesionálními a ověřenými partnery, kteří se na projektu podílejí. Výstavba rodinného domu není hračka. Je to skutečně zásadní rozhodnutí a prvotní investice se vám mnohonásobně vrátí. Přece chcete dům, ve kterém budete spokojeně bydlet a žít po řadu let, po celý život…

logo UDPK
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze