Úvod

Ubrusy na stoly do kuchyně i do obýváku

Ubrus je klasická ozdoba stolu. Znají jej všichni a většina je i denodenně používá. Určitě i vám jeden leží ve skříni. Kdysi je lidé používali zejména jako ochranu stolu, v současnosti se začínají ubrusy brát více jako dekorace, a to zejména nově objeveným materiálům a technologií výroby látek. Nabídka je tedy rozmanitá a vždy je z čeho vybírat.


Vhodně zvolený ubrus dokáže navodit tu správnou rodinnou atmosféru, vytvořit ideální prostředí pro štědrovečerní večeři nebo nedělní oběd. Ubrusy na stole se v kuchyni a jídelnách staly v průběhu věků jednoduše nepostradatelnou bytovou dekorací.

Jaký pořídit ubrus na stůl?
Svůj stůl můžete ozdobit ubrusy a prostíráním nejrůznějších tvarů, barev i materiálů. Teflonové ubrusy, ubrusy na kulatý stůl i krajkový ubrus... vybírat můžete ze stovky produktů.

Obecně lze ubrusy rozdělit dle materiálů na:
  • teflonové ubrusy
  • ubrusy PVC
  • bavlněné ubrusy
  • polyesterové ubrusy
Každý z těchto ubrusů se chová trochu jinak a je vhodný do jiného prostředí.
Teflonové ubrusy můžeme označit jako špičku mezi ubrusy. Jsou voděodolné, lehce omyvatelné a odolné proti tekutinám, čímž se snižuje jejich špinavost. Nemusíte tedy ronit slzy nad rozlitou kávou, vínem ani čajem. S pomocí papírového hadříku z ubrusu vše během chvilky odstraníte. Pokud se vám jej i tak podaří zašpinit, stačí ubrus vhodit do pračky, vyprat, vyžehlit a bude jako nový!

teflonovy ubrus

Ubrusy můžeme ale také rozdělit podle dalších chrakteristik, například podle střihů, a to na:
  • kulaté ubrusy
  • oválné ubrusy
  • běhouny
  • atypické ubrusy
Členění je rozmanité a mohli bychom zde strávit poměrně dlouhou chvíli, než bychom vypsali všechny hlediska rozdělení ubrusů. Ty nejoblíbenější, mezi které patří zmíněné teflonové ubrusy nebo bavlněné ubrusy, nabízí stránka ubrusylevne.cz, kde můžete najít tisíce ubrusů nejen na váš stůl.
Hledáte-li atypické rozměry gigantických rozměrů nebo malý ubrus na noční stoleček, vždy si zde přijdete na své.

svatecne prostreny stul

Nezapomeňte také na blížící se Vánoce! Vánoční ubrusy a prostírání z UbrusyLevně, ať už s hvězdami, vločkami nebo svíčkami, budou nádherným zpestřením těchto klidných rodinných svátků plných pohody.

Vánoční ubrusy
Vánoce jsou už za rohem a není vhodnějšího času k nakupování dárků a vánočních dekorací, než právě období podzimu. Decentním vánočním ubrusem můžete obdarovat svou babičku, maminku, kolegyni v práci i svou maličkost. Oživit sváteční stůl můžete i decentním ubrusem s jemnými vánočními motivy, jako jsou hvězdy, stromeček, vánoční baňky nebo sněhové vločky.
vanocni ubrusy
A abyste si Vánoce užili dostatečně, máte možnost si na ubrusylevne.cz nakoupit teflonové ubrusy s 20% slevou!
Akce je omezená, tak ji nepromeškejte, než bude pozdě. Slevový kupón má platnost do půlnoci 30. 11. 2015. Kupón platí na již nezlevněné zboží, slevy se nesčítají.

slevovy kupon
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze