Úvod

Ukliďte svoji garáž do regálových polic

Garáž je takovým vhodným místem v domě, kam se vejde vše, co jinam ne. Kromě parkování nemá ani žádné jiné smysluplné využití a návštěvu do ní obvykle nevodíte – díky tomu se z většiny garáží stane dříve či později skladiště. Ale nemusí tomu tak být.


Nakombinujte si regály na míru
Jak tomu zabránit? Kupte si regál! Ale vážně – regály jsou vskutku vhodným prostředkem, jak uspořádat přehledně vaši garáž, abyste i po roce našli výbavu na zimu a navíc zvětší mnohonásobně úložný prostor. Navíc si můžete pořídit i jiné typy jako třeba regály na pneumatiky a další, a uložit mnoho atypických předmětů přehledně a pohodlně.

Základním prvkem a plusem všech regálů je absolutní svoboda ve výběru. Můžete měnit počet polic, jejich délku či celkovou nosnost. Díky tomu je možné vyplnit garáž přesně tak, aby nezůstala žádná prázdná místa. A velikost úložného prostoru se zmnohonásobí.



Pokud byste ještě toužili „obložit“ všechny stěny vaši garáže, můžete se poohlídnout po regálových systémech. Zní to sice vznešeně, ale nejedná se v podstatě o nic jiného, než že spojíte více regálů k sobě, rohy doplníte rohovým regálem, a získáte tak maximální velikost úložného prostoru. K tomu už si pak jen vyberete barvu, aby regály ladily k barvě vaší garáže.

Pro kutily i podnikatele

Co se týče zmíněné rozmanitosti regálů, vyrábí se už téměř na vše – na pořadače, sudy, palety, reklamní prospekty, malé předměty (s regálem dostanete malé krabičky podle výběru), výše zmíněné pneumatiky či potravinové regály pro princip FIFO.



A nemusí se nakonec jednat jen o regál do garáže – do vinoték se vyrábí speciální police s místem pro hrdlo lahve. Nosnost se pohybuje kolem 40 kg a pojme tedy několik desítek lahví. Dalším typem regálu jsou interiérové kusy, které můžete využít jak k zpříjemnění koupelny nebo jako nábytek do obyváku – to vše se ukrývá pod názvem regál.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze