Úvod

Trendy 2013 pro Váš domov

Společnost Papillons uvádí postupně na trh své nové kolekce luxusního povlečení a froté výrobků z kolekcí Trendy 2013, které společnost vystavovala na veletrhu Heimtextil ve Frankfurtu nad Mohanem a na veletrhu Styl v Brně. Výrobky jsou prodávány pod obchodní značkou Veba home textile.


Letošní trendové kolekce jsou velmi zdařilé, zahrnují vedle tradičních luxusních damašků a froté výrobků i kolekce povlečení s velmi zajímavými vytkanými kompozicemi dezénů řady Image a ložní povlečení s aplikací digitálních tisků. Na mezinárodní úrovni společnost poprvé představila kolekci nové funkční froté tkaniny PROWELL, která je specifická svojí uživatelskou charakteristikou „DRY in WET“.
Zájem o tyto výrobky je velký, na trhu jsou unikátní a vzhledem ke svým výborným vlastnostem nacházejí oblibu u stále širšího okruhu zákazníků.

kolekce Veba home textile
Kolekce trendy 2013 si můžete prohlédnout na stránkách www.papillons.cz a výrobky již uvedené na trh zakoupit v prodejnách Veba a na e-shopu.

Společnost Papillons rozšířila v posledním období svoji nabídku i o další luxusní výrobky, které velmi dobře doplňují vlastní sortiment a tím umožňují zákazníkovi nákup na jednom místě. Mezi tyto výrobky patří především přikrývky a polštáře s výplní peří a napínací prostěradla Elastický Jersey známé značky Dormisette.

luxusní šedé povlečení

Naše společnost dosud nabízela zejména přikrývky a polštáře s výplní dutého polyesterového vlákna s povlakem z bavlněného brokátu vyráběného ve společnosti Veba. Tyto přikrývky a polštáře jsou dlouhodobě dobře prodejné. Někteří zákazníci však v naší nabídce hledají i další typy výplní. Proto jsme náš sortiment rozšířili o další kategorii přikrývek a polštářů z české výroby, a to o luxusní polštáře a přikrývky s výplní peří. Peří je klasický výplňový materiál, který je používaný pro výrobu přikrývek a polštářů po mnoho generací. Přes dosažené pokroky ve vývoji syntetických výplňových materiálů je peří díky svým vlastnostem stále velmi oblíbené.

tyrkisové luxusní povlečení Diamant

Našim zákazníkům jsme chtěli vyhovět i v rozšíření nabídky prostěradel. K našim kolekcím tradičně nabízíme koordinovaná saténová prostěradla, ale u zákazníků jsou oblíbená i napínací Jersey prostěradla. Delší dobu jsme hledali vhodného partnera, který by nám dodával kvalitní značková prostěradla, která by se dala dobře kombinovat s naším luxusním damaškovým povlečením. Od konce roku 2012 jsme zahájili spolupráci se známou německou společností. Její značková napínací prostěradla DORMISETTE jsou vyrobena z kvalitní pružné pleteniny Elastic Jersey z kvalitní česané Mako bavlny s přídavkem elastanu. Prostěradla se vyznačují extrémní pružností, ideálně se přizpůsobí rozměru matrace. Prostěradla jsou vhodná i pro vyšší klasické i vodní matrace. Prostěradla dodáváme v plošné hmotnosti 160 g/m2, která zaručuje luxusní vzhled a velmi příjemný omak.

froté župan a ručník

Na předvánoční trh připravujeme i další novinky. V blízké době uvedeme na trh novou kolekci ložního povlečení a froté ručníků a osušek pod značkou Natural Cotton. Jedná se o výrobky ze 100% bavlny, které neprochází chemickým procesem. Bavlna si tím zachovává svůj přírodní charakter i barvu.

Pro zákazníky připravujeme také novou podobu našeho e-shopu, který se po připravovaném remodelingu stane přehlednější a pro zákazníky přitažlivější. A to nejenom svojí moderní podobou a funkčností, ale především zajímavou nabídkou sortimentu.

Ing. Lubomír Stiller, ředitel společnosti
Veba hometextile logo
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze