Úvod

Pořiďte si chytrou chladničku ION generation a získejte COOL dárek!

I když jsou zralé sýry, česnekové pomazánky a další aromatické potraviny skladované v uzavřených nádobách, obvykle prosytí svým výrazným aroma prostor celé chladničky. Chcete nežádoucímu šíření pachů předejít, a zároveň si každý den užívat čerstvost všech chlazených potravin? Nastěhujte si domů chytrou chladničku nové generace inspirované přírodou!


Na kvalitě skladování záleží
V souvislosti se zvýšeným zájmem veřejnosti o zdravý životní styl roste poptávka nejen po kvalitních potravinách, nádobí a způsobech přípravy pokrmů schopných zachovat většinu cenných živin, ale také po možnostech skladování, které dokážou udržet přirozené hodnoty, chutě a barvy všech surovin a pokrmů. Přední výrobce chladniček gorenje, se proto nechal inspirovat přírodou, aby mohl v tomto ohledu uspokojit přání i těch nejnáročnějších zákazníků.

zerozone

Nová generace chlazení
Vycházející z myšlenky, že vzduch je největším pokladem na Zemi, vyvinul novou technologii chlazení IonGeneration, která věrně simuluje přírodní proces ionizace. Unikátní technologie IonAir, která je základem nové generace chlazení IonGeneration, dokáže potravinám zajistit perfektní mikroklima, aby si uchovaly své přirozené vlastnosti, umí si spolehlivě poradit se silným zápachem aromatických druhů, a zároveň zničit maximální množství škodlivých bakterií a mikroorganismů. Vynikající vlastnosti chladniček umocňuje mimořádně účinný ventilační systém MultiFlow 360°, který aktivně vyrovnává vlhkost a teplotu uvnitř chladničky, jeho 14 ventilačních trysek zajišťuje rovnoměrnou distribuci vzduchu a udržení správné teploty na každé polici. Jako bonus tento ventilační systém eliminuje nežádoucí namrzání surovin v chladničce.

teleskopicke uchyceni zasuvky

Už žádné plýtvání
Jsou tu však i další funkce. Například díky adaptačnímu systému AdaptCool se chladničky gorenje dokonale přizpůsobí chodu každé domácnosti, čímž chrání potraviny před teplotními šoky, a přitom ještě šetří energii. IonAir, MultiFlow 360° a AdaptCool společně s dalšími funkcemi, jako je například ZeroZone - zásuvka pro skladování masa a ryb při 0˚ C, patří do souboru funkcí Take it fresh, vytvářejícího optimální podmínky pro zachování čerstvosti potravin po co nejdelší dobu, čímž předchází jejich zkáze, a zamezuje tak plýtvání.

freshzone

Myslí na Vás i na přírodu
Chytré chladničky Gorenje samozřejmě nezapomínají ani na uživatelský komfort svých majitelů a v neposlední řadě pamatují také na přírodu. Funkce Take it smart zajišťuje pohodlné ovládání a flexibilní nastavení vnitřního prostoru chladničky, aby jej šlo co nejefektivněji využít. A konečně kategorie funkcí Take it green, kam patří například funkce EcoMode a LED osvětlení, zdůrazňuje hlavní prioritu Gorenje, kterou je ochrana životního prostředí. Režim EcoMode byl navržen, aby šetřil energii v době, kdy se chladnička nepoužívá, například když jsou její majitelé na dovolené.

chladnicka nove generace

Zdravý luxus pro všechny
Říkáte si, zda si můžete chytrou chladničku vůbec dovolit? Pokud nejste nároční, nemusíte mít zrovna nejvyšší řadu Superior. Příznivé podmínky pro skladování potravin poskytují všechny řady chladniček IonGeneration. Tedy i středně vybavená řada Advanced a základní řada Essential. Všechny také mají mimořádně energetické úsporné třídy od A+ až po A+++, propracovaný design dávající na výběr z elegantního nerezu a nadčasové bílé. Luxus zdravých a čerstvých potravin a chladničky bez pachů si tak může dopřát opravdu každý.

akce COOL darek

Náš tip: Získejte k chladničce dárek
Pokud si v období od 20. 5. do 31. 7. 2014 koupíte libovolný z akčních modelů chladniček g gorenje ION generation s funkcemi IonAir a AdaptCool, získáte hodnotný dárek v podobě malého domácího spotřebiče značky gorenje dle vlastního výběru v hodnotě až 3999 Kč. A kromě toho ještě ušetříte na ceně akční chladničky! Vyberte si svůj COOL dárek na www.gorenje-darky.cz!
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze