Úvod

České čalouněné postele – radost ulehnout

Kdo by neznal staré přísloví o tom, že jak si kdo ustele, tak si také lehne, které stále platí. Pokud si chceme dobře lehnout, musíme si ustlat na kvalitní posteli. Zárukou zdravého a pohodlného spánku jsou české čalouněné postele.


Pohodlné postele pro všechny příležitosti

A jaké postele máme konkrétně na mysli? Postele od českého výrobce KRONES s r. o., které nás zaujaly nejen svým poctivým řemeslným zpracováním a použitím kvalitních materiálů, garantujících komfort, ale také velmi širokou nabídkou, ze které si vyberou i ti nejnáročnější zákazníci. Najdete v ní řešení pro páry i jednotlivce, pro každodenní spánek i příležitostné spaní, postele s volně loženou matrací, válendy, pohovky ... jinými slovy: postele pro všechny příležitosti.

zelena calounena postel

Dělené postele – dokonalý komfort pro oba

Partnerské dvojice ocení především možnost výběru z celoplošných i dělených manželských postelí. Druhá, rafinovanější, varianta totiž umožňuje každému z nich, aby si ustlal na matraci, která nejlépe odpovídá jeho potřebám. Pro muže, sportovce a lidi s vysokou hmotností je totiž vhodný vyšší stupeň tuhosti matrace, než pro ženy a lidi s nižší hmotností. Řešení v podobě manželské dělené postele umožňuje každému páru sdílet společnou postel, která dokáže zajistit oběma optimální ortopedické vlastnosti.

elegantní bile dvouluzko


Matrace dle Vašeho gusta

Co se matrací týče, součástí sortimentu je i nabídka latexových matrací, matrací ze studených pěn, pružinových matrací, stejně jako sendvičových matrací a roštů. To znamená, že zde najdete nejen čalouněné postele, ať už dělené, celoplošné nebo jednolůžka, s čelem i bez, ale ucelenou řadu postelového nábytku se vším, co k němu patří.

moderni calounena postel

Vyberte si, co potřebujete

Když navštívíte stránky www.postelecz.cz, zjistíte, že neobyčejně rozmanitý sortiment postelí KRONES Vám skutečně dává na výběr z pestré palety možností. Stejně jako si ke své posteli požadovaného typu (včetně atypických provedení) můžete vybrat matraci z mnoha různých materiálů, máte samozřejmě možnost volby potahové látky (případně kombinace potahových látek) dle vlastního přání. A zcela nezávisle na tom, pro kterou variantu se rozhodnete, Vás příjemně potěší příznivá cena a doprava zdarma.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze