Úvod

Vyzkoušejte si zdravý nábytek na veletrhu MOBITEX

Nyní má výrobce zdravého nábytku pro vážné zájemce připravenou volnou vstupenku na veletrh For Furniture, kde si zboží můžete nejenom prohlédnout, ale také vyzkoušet, a to v termínu od 21. - 24.3.2013 v Praze v Letňanech! Pokud se Vám tento termín nehodí, najdete na nás také na veletrhu MOBITEX v Brně 23.4.-27.4.2013. Těšíme se na Vás!


Když vsedě, tak zdravě
Stejně jako většina vyučovacích hodin probíhá také domácí příprava do školy vsedě. Ovšem právě dlouhodobé a nezdravé sezení je nejčastější příčinou zdravotních problémů, jako jsou bolesti páteře, hlavy, anebo tzv. kulatá záda. Pokud chcete těmto problémům u svých dětí předejít, pořiďte jim do pokojíčku ergonomický rostoucí nábytek, který dokáže pružně reagovat na měnící se tělesnou výšku nastavením stolu a židle. Rostoucí nábytek představuje velmi praktické řešení, neboť dětem vydrží od prvního kreslení až do konce jejich školní docházky. To v praxi znamená, že jim vytvoří vysoce komfortní a především zdravé zázemí pro veškeré aktivity vsedě bez nutnosti obnovování nábytku s jejich růstem.



Rostoucí stoly pro holky a kluky
Rostoucí stoly Roland, Junior a Žolík v růžovém či modrém provedení jsou určené pro děti od 4 let až do dospělosti. Nás nejvíce zaujala rostoucí pracovní deska, kterou lze naklopit dle potřeby, doplněná šikovnou vysunovací spodní lištou bránící padání předmětů po naklonění. Naklopení pracovní desky umožňuje odlehčení krční páteře a eliminaci vzniku tzv. kulatých zad. Tento typ stolů lze rovněž upravit pro práci vestoje a odlehčit tak bederní páteři od dlouhodobého sezení. Pro snadnou manipulaci jsou stoly vybaveny kolečky. Integrovaná bezpečnostní pojistka chrání menší děti před úrazem. Náš tip: odkládací polička nebo stojánek, které lze připevnit ke všem stolům.


Praktické rostoucí židle
Stejně jako rostoucí stoly také rostoucí židle předcházejí bolestem zad. Židle Bára a Klára podporují preventivní i léčebnou metodu aktivního sezení. Nastavením výšky sedáku a opěrky automaticky na­stavíte také správnou hloubku sedu pro ideální posed ze zdravotního hlediska. Manipulace s nábytkem je neobyčejně snadná, a to díky madlu a pojezdovým kolečkům, kterým z bezpečnostních důvodů nechybí pojistka. Je libo holčičí růžové, klučičí modré, anebo neutrální bílé provedení? Záleží na Vás.



Jen pro zajímavost, Bára a Klára jsou jediné dětské židle na českém trhu schválené státní zkušebnou v Jablonci nad Nisou.



Na zdraví nešetřete
Milé maminky a tatínkové, nešetřete na zdraví Vašich dětí, ale na penězích. Rostoucí stoly a židle nakoupíte v internetovém obchodě www.nabytek-amadeus.cz.


Chcete si rostoucí nábytek prohlédnout osobně nebo se na něco zeptat? Potom navštivte veletrh FOR FURNITURE, který se bude kontat 21. - 24.3. v Praze Letňanech nebo na veletrhu MOBITEX v Brně 23.4.-27.4.


Tip pro Vás: navštivte www.facebook.com/nabytekamadeus a objednejte si vstupenku na veletrh zdarma!
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze