Úvod

Grilovací sezóna ještě neskončila: Grily Weber

Víte, kdy chutnají pochoutky z grilu nejlépe? Přeci když přijde babí léto. Venku je příjemné stabilní počasí, ani horko ani zima. Že Váš gril už bohužel dosloužil? Nečekejte na jaro a pořiďte si gril ještě v létě.


Stylové grily, které nezklamou 
Vybíráte gril, jehož grilovací sezóny se dají počítat na celá desetiletí? Grily Weber patří mezi špičku mezi kotlovými i plynovými grily. Pokud vybíráte gril, který opravdu vydrží, důvěřujte letitým zkušenostem rodinné firmy Weber-Stephen Products Co., a vyberte si z bohaté nabídky grilů na dřevěné uhlí, plynových, anebo elektrických grilů. 

  

Exkluzivní příslušenství
Vedle široké nabídky grilů mnoha typů a provedení v internetovém obchodě www.wgrills.cz, který je autorizovaným prodejcem grilů značky Weber, dále oceníte bohatý sortiment praktických doplňků a příslušenství, jako jsou například grilovací prstové rukavice, anebo speciální set na šašliky. 

 

To nejlepší pro grilovací labužníky
A to nejlepší nakonec. Praví grilovací labužníci se nespokojí pouze se špičkovým grilem, ale nechají se rozmazlovat stylovými specialitami, jako je Weber udírna Smokey Mountain Cooker, gril a udírna v jednom. Stačí se jen rozhodnout, zda se Vám chce grilovat, anebo raději udit. Obojí má své kouzlo. 

       

Vyberte si svůj gril
Vášnivé příznivce grilování nenechá chladnými ani Ohniště Weber Fireplace. Toto elegantní přenosné ohniště dokáže na požádání vykouzlit romantickou atmosféru pro posezení ve dvou, stejně jako pohodové posezení s kamarády na zahradě, terase, anebo u vody. Vyberte si gril včetně příslušenství na www.wgrills.cz. Grilovací sezóna ještě neskončila.

www.wgrills.cz
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze