Úvod

Jeďte do Alp vyzkoušet si bydlení v domě ELK zdarma

Uvažujete o koupi domu ELK? Pokud ano, společnost ELK a.s. Vám nabízí příležitost prožít prodloužený víkend v krásné přírodě rakouského národního parku Vysoké Taury nedaleko světoznámého rakouského střediska Zell am See – Kaprun a současně osobně vyzkoušet kvality nízkoenergetických dřevostaveb ELK.


ELK a.s. Vám spolu s majitelem objektu p. Radimem Janečkem nabízí 4-denní pobyt v luxusních prázdninových domech “Alp-Lux”pro 2-5 osob za zvýhodněnou cenu 99 Є /noc, celkem tedy 297 Є*. Navíc v případě, že si dům z nabídky společnosti ELK vyberete, Vám ELK tyto náklady uhradí!

   

 

Majitel objektu byl osobně přítomen po celou dobu výstavby a proto vám v případe zájmu rád zodpoví veškeré otázky týkající se stavby od základu až po hotový dům. Prožijte svou dovolenou či prodloužený víkend v luxusním ubytování v soukromí a ujistěte se, že koupě domu ELK bude správným rozhodnutím. Vždyť zatímco jiní zdražují, ELK nyní dává více za nižší ceny. Jako vždy je v ceně domu nejlepší obvodová stěna v ČR s U = 0,14 W/m2K, doprava a montáž po celé ČR, energetický štítek obálky budovy a další výhody pro zákazníka.

    

 

Filozofií firmy ELK je totiž perfektní kvalita za přijatelnou cenu, zákaznický servis a stálý inovační proces. Dokazují to i dvě zásadní novinky, které obohatily široký sortiment domů ELK v roce 2010 - pasivní domy a nová řada ekonomických domů Praktic.  Každý pasivní dům ELK splňuje vysoké standardy kladené na tyto stavby, je přezkoušen a kalkulován podle evropských norem Institutem pro pasivní domy v německém Darmstadtu. K zařazení ekonomické řady PRAKTIC do nabídky společnosti ELK vedl trvalý zájem zákazníků o menší domy, které se dají formou dodávky na klíč pořídit do dvou milionů korun. 

    

 

Více informací najdete na www.elk.cz nebo www.alp-lux.com

 

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze