Úvod

Toaletní stolek: místo, kam ostatní bez dovolení nesmí

Toaletní stolek není jen kouskem nábytku, který známe ze zámeckých prohlídek. Toaletní stolky se vyrábí i dnes… mít svůj kout se všemi poklady je totiž nepřiznaným snem mnohé ženy.


Ubraňte si svůj prostor
Ženy mají občas tendenci upozadit své potřeby na úkor ostatních členů rodiny. Platí to i při zařizování domova – prostor pro děti se postupně rozšiřuje od dětské postýlky a přebalovacího pultu až k samostatnému pokoji. Naproti tomu lze (s nadsázkou) říci, že mnoho žen má své území pouze u kuchyňské linky. Maximálně se ještě doma vyhradí prostor na pracovní kout s počítačem.

Svůj soukromý budoár si v omezených prostorách domácnosti vybuduje asi málokdo, ale alespoň na toaletní stolek by se doma místo najít mělo. Kromě toho, že zde budete mít po ruce vše potřebné ke zkrášlení, bude to také váš soukromý prostor, kam nikdo nesmí. Dětem a zvlášť malým slečnám to asi budete muset několikrát vysvětlit, ale určitě budou k vašemu stolku přistupovat s respektem a úctou a jednou vzpomínat, jak si tajně u maminčina stolu zkoušely náhrdelník nebo rtěnku.

Toaletni stolek Marie Therese

Nebojte se romantiky
Nabídka toaletních stolků je široká – od těch úplně nejjednodušších, které snadno zaměníte za pracovní stolek, až po romantické s oválným zrcadlem a šuplíčky na poklady. Nebojte se, že by se takový romantický kousek nehodil do vašeho moderního interiéru – naopak, vnese do něj zajímavý prvek, vtip a nadčasovost. Toaletní stolky, které jako by původně sloužily na nějakém z francouzských zámků najdete na stránce toaletni-stolky.cz.

Názvy stolků odkazují k významných ženám historie – vybírat můžete třeba z bílého toaletního stolku Marie Thérése či Marie Antoinette. Stolky jsou v historizujícím stylu, ale vyrobeny z moderních materiálů: kombinace MDF a borovicového dřeva. Většinu stolků zdobí precizně zpracované ornamenty. Výrobci nešetří ani na kování, takže šuplíky bez problému vydrží časté otevírání a zavírání. Součástí stolku je i praktická stylová židlička s krásným polstrováním.

stolek Agnes Sorel

Když ne stolek, tak aspoň velké zrcadlo
Pokud skutečně nenajdete pro svůj toaletní stolek místo nebo oporu v ostatních členech rodiny, zkuste si prosadit alespoň velké zrcadlo se šperkovnicí, jako je například Catherine La Grande. Ve velkém naklápěcím zrcadle si pohodlně prohlédnete svůj outfit v celé kráse a pod zrcadlem máte prakticky a přehledně uložené své šperky a drobnou dekorativní kosmetiku.

zrcadlo se sperkovnici
Nákup s minimálním rizikem reklamace
Vybrané zboží budete mít doma do dvou - tří dnů, a to v rámci celé České a Slovenské republiky zdarma. Obchod působí na čtyřech trzích: v České a Slovenské republice, Maďarsku a Rumunsku. Všude tam dodává kvalitní zboží. Kdyby ale přesto vaše představa neodpovídala skutečnosti, vše mile a s úsměvem vyřeší zákaznická podpora, kde se snaží vyjít vstříc všem požadavkům zákazníka, i díky tomu má značka naprosté minimum reklamací. Když někdo dělá obchod s láskou k řemeslu a zákazníkům, je to prostě znát.

NÁŠ TIP: V průběhu dubna můžete zkusit své štěstí v soutěži o toaletní stolek se stoličkou Madame Clotilde v hodnotě 3 000 Kč.

logo toaletnistolky.cz
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze