Úvod

TĚŠÍME SE DO POSTELE!

Společnost hülsta již několik desítek let vyvíjí jedny z nejlepších systémů pro zdravý a kvalitní spánek. Pro rok 2014 přichystala pro své zákazníky velkolepou nabídku. Od teď už si kvalitní lůžko typu BOXSPRING může dovolit opravdu každý a přitom s přidanou hodnotou „Made in Germany“.


Cílem řady now! boxspring je umožnit široké veřejnosti dopřát si královského spánku za dosažitelnou cenu. Odborníci ze společnosti hülsta proto vybrali to nejžádanější z prémiové řady BOXSPRING my SUITE home a vytvořili pro Vás novou řadu now! boxspring, jednoduchou, přehlednou a přitom s výjimečnými možnostmi a vlastnostmi.
postel now! boxspring - detail
now! boxspring
je báječný vynález, jak z dobré postele udělat ještě lepší – s extra porcí pružení, které je integrováno do spodního nosného rámu „boxu“. V kombinaci s výbornou matrací a v případě potřeby s komfortním krycím topperem se Vám bude spát jako na mráčku. Udělejte si trochu času a vyzkoušejte si to sami. Je to tak pohodlné, že se Vám nebude chtít vstát. now! boxspring Vám díky pružnému a bodově elastickému komfortu ležení zajistí hlubší a kvalitnější spánek, po kterém budete mnohem více odpočatí.

postel z rady now! boxspring
Jen jedna noc stačí a svůj now! boxspring už nikdy nevyměníte!

OD HLAVY AŽ K PATĚ PERFEKTNÍ KOMFORT PRO TĚLO
Boxspring box zajišťuje vynikající odpružení a přirozené klima pro Váš spánek. Je navržen takovým způsobem, aby zajišťoval dokonalou cirkulaci vzduchu a odváděl tak veškerou vlhkost mimo lůžko. Na nosný box s jádrem z pružin uložených v jednotlivých nezávislých taštičkách můžete volit ze dvou typů matrací. První variantou je matrace s taštičkovým pružinovým jádrem, kde se jednotlivé pružiny pohybují nezávisle na sobě a zajišťují tak maximální bodovou elasticitu. Tato matrace je v optimální střední tuhosti. Druhou variantou je matrace z reverzibilní studené pěny se dvěma různými tvrdostmi, které volíte pouhým otočením matrace. Oba typy matrací mají 7 zón, čímž podporují ideální bodovou elasticitu pro různé partie těla a napomáhají tak ke zlepšení krevního oběhu v době spánku a také k lepšímu uvolnění kloubů a páteře.

postel now! boxspring

Společná „partnerská“ matrace bez středové mezery nabízí excelentní komfort. Od šíře 160 cm jsou do matrace integrována dvě samostatná jádra, takže je omezen přenos pohybů partnera ve spánku do vaší části matrace na minimum a navíc si každý můžete zvolit svou optimální tuhost matrace. Odolný potah matrace je z 62% polyester a z 38% viskóza, je snímatelný a lze prát až 60°C.
Volitelný topper z velmi měkké visco-elastické pěny, která se dokonale přizpůsobí každému tvaru, poskytne perfektní završení maximálního komfortu. Není lepší způsob, jak spát.

SESTAVTE SI SVŮJ VLASTNÍ BOXSPRING
Co si budete přát? Lůžko můžete mít ve čtyřech šířkách, dvou délkách, s nohami ve třech různých výškách, dvě varianty čel a celkem dvanáct barev - šest v elegantní hladké tkanině a šest z příjemně měkké umělé kůže. Dle Vaší volby jsou konečné výšky lůžka od 45,8 cm až do 64 cm.
now! boxspring - detail
A to nejlepší na závěr – cena začíná na částce 56.000 Kč za kompletní lůžko 160x200 cm a končí u částky 91.000 Kč za lůžko o rozměru 200x220cm v maximální výbavě.

Neváhejte a přijďte si k nám tuto jedinečnou novinku vyzkoušet.
HOME STYLE s.r.o., Vinohradská 34/30, Praha 2
www.homestyle.cz
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze