Úvod

Systém TOKOZ PROfessional

Česká firma TOKOZ a.s. přinesla na trh vlastní patentovanou cylindrickou vložku s unikátním zamykacím systémem, postaveném na principu otočných lamelových stavítek. Tento systém zamykání je odborníky právem považován za jeden z nejbezpečnějších a nejspolehlivějších na světových trzích.


Tato technologie vykazuje mimořádnou odolnost proti všem běžným způsobům vloupání: 
  • 100 % odolnost proti planžetování a vyhmatání
  • 100 % odolnost proti bumpingu
  • odolnost proti běžnému odvrtání 
  • vysoká ochrana v exteriéru (prach, mráz, voda, mastnota) 
  • vysoká životnost v náročném prostředí
 
Rodina produktů TOKOZ PRO zahrnuje jak cylindrické vložky, tak i visací zámky a jiné přídavné uzamykatelné mechanismy. Produkty TOKOZ PRO jsou vhodné jak pro zabezpečení bytů a rodinných domů, tak i pro firemní a průmyslové objekty.

Visací zámky

Všechny produkty je možné zapojit do systémů klíčů, kde je pak možné kontrolovat přístupová práva daných osob. Cílem firmy TOKOZ a.s. je vyrábět produkty té nejvyšší kvality, které splňují požadavky pro třídy 3. a 4. Tyto třídy určují nejen odolnost proti různým metodám překonání, ale také určují životnost, tedy dobu, po kterou musí produkt kvalitně a spolehlivě fungovat i při velkém namáhání.

Cylindrická vlažka TOKOZ PRO 300

 To zvláště oceníte u hlavních dveří bytů a domků nebo různých prostorů ve firmách, které se několikrát denně zamykají a odemykají. Důkazem je i pětiletá záruka, která je na produkty TOKOZ PRO poskytovaná.

Cylindrická vložka TOKOZ PRO 400

U domácností pak jistě oceníte již zmíněnou 100% odolnost mechanizmu proti různým metodám překonání. Tento systém je speciálně vyvinut pro náročné klimatické prostředí, kde se střídá prach, voda a mráz a u průmyslových firem i mastnoty nebo oleje. Ostatní produkty zde mohou velice snadno „zalehnout“, ale TOKOZ PRO je díky své konstrukci vysoce odolný.
Cylindrické vložky TOKOZ PRO patří mezi nejbezpečnější uzamykací systémy na českém i světovém trhu.

Vizuál otočení
  • bezpečnostní cylindrické vložky certifikované dle ČSN EN 1303, ČSN EN 1627 a dle NBÚ 
  • mechanismus je uzamčen pomocí otočných stavítek 
  • komponenty uzamykacího mechanismu jsou z nerezového materiálu 
  • modulární konstrukce – snadná přestavba různých délek umožňuje stěhování vložky do dveří s různou tloušťkou a rychlou výrobu na míru
  • možnost sjednocení na společný uzávěr a možnost hlavního a generálního klíče se všemi výrobky TOKOZ PRO
Tokoz soutěž
Vyhrajte s produkty TOKOZ! Na stránce www.tokozpro.cz odpovězte na 3 snadné otázky a vyhrajte produkty firmy Tokoz.

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze