Úvod

Svět dvířek uvádí: Novinky do dětského pokoje

Přemýšlíte, jak vkusně zútulnit dětský pokojíček? Máme pro Vás několik novinek, které zkrášlí dětský pokoj a zároveň jimi vyřešíte potřebné úložné prostory v dětském pokoji. Dětské tvary frézování dvířek, dekorativní potisk nábytku a dětské úchytky podtrhnou vzhled nábytku pro děti. Udělejte svým dětem radost a vyberte jim některý z krásných motivů, které patří mezi novinky letošní sezóny 2013.


Dětské tvary frézování
Děti zvířátka milují. Dvířka s vyfrézovaným motivem ježka, delfína, medvěda nebo hlavy kocoura jim zpříjemní pobyt v pokojíčku. Anebo by se Vašemu dítku více líbilo sluníčko či snad letadlo? Stačí si vybrat z palety motivů. Nábytková dvířka s frézovanými motivy dětský pokojíček nejen zútulní, ale také dětem pomohou v lepší orientaci. Dvířka s ježkem stačí jen pootevřít a pokojíček je hned plný hraček. Medvěd zase bedlivě střeží oblečení. A co se ukrývá za dvířky s hlavou kocoura? Tam jsou schované věci do školy. Dětské tvary frézování rovněž pomáhají vymezit osobní prostor, což je velmi praktické nejen v sourozeneckých pokojích (jedno dítě má dvířka se sluníčkem, druhé s delfínem), ale především ve školkách, v šatnách i umývárnách.



Overface – dekorativní tisk na nábytková dvířka
Slyšeli jste o technologii Overface? Pokud ne, věřte, že stojí za to, se s ní seznámit. Nová technologie přímé apllikace grafických motivů na povrch nábytkových dvířek a dalších plošných materiálů umožňuje dodat osobitou tvář každému bydlení. Díky neobyčejně pestré paletě mnoha různých motivů je možné využití v celém bytě či domě. Na výběr máte nespočet přírodních, abstraktních, speciálních a tapetových motivů. Nechybí ani oblíbené dětské motivy, s jejichž pomocí můžete svým dětem vytvořit skutečně pohádkové zázemí ke snění, hrám, učení i odpočinku. Pokud by nabízené motivy neodpovídali přesně Vaší představě nebo byste chtěli svoje bydlení mít opravdu originální, můžete zaslat svůj vlastní návrh a motiv Vám bude vyroben na zakázku.



Úchytky dotvoří design dvířek

Vzhled dvířek dotváří také jejich ovládací prvky. A právě proto výrobce unikátních dvířek s dětskými motivy rozšířil svůj sortiment o další doplňky. Letošní novinkou jsou dětské úchytky. Kombinace pevné konstrukce a měkké pryže je zárukou odolnosti, dlouhé životnosti a v neposlední řadě také bezpečnosti. Děti tak úchytky používáním nezničí, a zároveň jim nehrozí riziko poranění. Další užitnou vlastnost, kterou ocení zejména rodiče, představuje omyvatelnost. Jednoduché motivy, jako je fotbalový míč, auto, květina, rybka, kočka, žába, šnek, si děti hned oblíbí.



Více inspirace, jak zpříjemnit dětem bydlení, najdete na www.trachea.cz nebo www.overface.cz.

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze