Úvod

Vyhrávejte se střešními okny FAKRO

Stavíte, opravujete dům nebo podkroví? Zamyslete se nad tím, jaká střešní okna si pořídíte. Více světla, dobrý výhled a snadná manipulace při čištění oken, to jsou tři základní předpoklady, na které by se nemělo zapomínat.


Vhodnou volbou jsou střešní okna nové generace společnosti FAKRO, která jsou vybavená dvěma oddělenými funkcemi otevírání, výklopnou a kyvnou. Tyto funkce zajišťují nejen potřebnou stabilitu, ale hlavně bezpečnost během otevírání oken. Navíc zvětšují užitnou plochu místnosti a poskytují dobrý výhled.

Systém preSelect
Střešní okna s přepínačem preSelect, který je umístěný v horní polovině rámu, začínají být stále oblíbenější u spotřebitelů. Přepínačem volíme jednotlivé funkce střešního okna. Snadný přístup k oknu zajišťuje výklopná funkce v rozsahu 0 až 35°. Kyvnou funkci zase využijete při mytí vnějšího skla nebo stažení markýzy, protože úhel otočení dosahuje 180°. Nový systém kování a závěsů umožňuje otevření pouze jedním způsobem. Obě funkce jsou stabilní.

Tepelná izolace
Stejně jako se vyvíjí technologie střešních oken, stále se vylepšuje také jejich tepelná izolace. Střešní okna FAKRO používají technologii s označením thermoPro, která se svými parametry řadí mezi nejvíce účinné. Mezi hlavní výhody této tepelné izolace patří výborná těsnost, zlepšení tepelné náročnosti a snadná montáž.

zatemnovaci rolety

Zatemňovací rolety

Dokonalou ochranu před světlem docílíte s roletami ARF Sunset, která poskytuje perfektní ochranu před slunečním světlem. Jako bonus máte na výběr z několika velmi vkusných dekorativních materiálů, který může sloužit i jako designový prvek v místnosti. Rolety mají jednoduché ovládání a dají se nastavit do jakékoli polohy pro zatemnění. Ženy určitě ocení snadnou údržbu jak střešního okna, tak samotné rolety, které můžete ovládat klasickým ručním způsobem, ale také ovládacím panelem nebo dálkovým ovladačem.

okenni markyza proti horku

Markýza proti horku
Ochranu před horkem zajistí vnější markýza AMZ, která v současné době představuje jedno z nejlepších řešení před slunečním teplem. Markýza AMZ umožňuje výhled do okolí a dostatečně tlumí světelné paprsky, což umožňuje komfort i během práce na počítači. Markýza je vyrobená z pevného, odolného materiálu.

Zúčastněte se soutěže a vyhrajte iPhone 6
S výrobky FAKRO může vyhrát opravdu každý. Odměnou navíc bude nejvyšší standart bydlení, praktičnost a bezpečnost. Kupte si do 31. 07. 2016 výrobek nebo výrobky FAKRO v minimální hodnotě 10 tisíc korun bez DPH a vyhrajte chytrý telefon iPhone 6! Výrobky můžete libovolně kombinovat a zakoupit u distributora, prodejce nebo realizační firmy, které jsou zapsané v databázi firem uvedených na www.fakro.cz.

soutez FAKRO
Nezapomeňte se registrovat do soutěže nejpozději do 05. 08. 2016 na www.fakro.cz/vyrobky/akce/s-fakro-vyhrava-kazdy/.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze