Úvod

Stylový nábytek a kuchyně nakupujte pod jednou střechou

Společnost Art-Style se řadí mezi přední výrobce a prodejce stylového nábytku v České republice. Své postavení získala díky svému velkému showroomu, širokému sortimentu a kvalitním výrobkům.


Poctivý nábytek z masivu
Společnost Art-Style si zakládá na výrobě nábytku z masivního dřeva, bez použití dřevotřísky, překližky, anebo umělých materiálů. Velkou část výrobního procesu představuje ruční práce, přesto se musí neustále inovovat. Během krátké doby firma vybudovala novou prodejnu, výrobní a skladovací halu a musela změnit zaměření odbytu. Již 5 let dodává nábytek na tuzemský trh, kam míří většina její produkce.



Zakázková výroba dle přání zákazníka

Výrobní program firmy Art-Style je zaměřen na výrobu stylového nábytku a kuchyní ze smrkového dřeva na zakázku. Každý jednotlivý kus z katalogu lze zhotovit na míru dle přání zákazníka v různých rozměrech a modifikacích. Součástí nabídky je zpracování produktů celou řadou různých povrchových úprav, jako je voskování, lakování, natírání barvou, malování s motivy atd. Zde opět záleží na přání zákazníka. Stylový nábytek se rovněž ručně maluje dle předloh zákazníků, návrhů a podkladů v různých barvách a odstínech. Stylové kuchyně na zakázku jsou vyrobeny z masivního dřeva, jsou barvené nebo lakované, a v současné době se těší velké popularitě. Oblíbený je zejména styl Provence, přičemž firma Art-Style je oficiálním distributorem retro spotřebičů a dřezů.



Bohatý sortiment se stále rozšiřuje
Součástí obchodního portfolia firmy Art-Style je i mahagonový nábytek z Indonésie, nábytek z Indie, stylové sedačky a dekorace. Spolupráce s výrobci funguje na bázi exkluzivních odběratelských vztahů v rámci ČR a SR. V showroomu v Nových Dvorech u Kutné Hory můžeme proto vidět spoustu nábytkových řad a interiérových doplňků. Bohatost sortimentu se přitom neustále rozšiřuje. Již brzy bude na firemním e-shopu www.stylovy-domov.cz promítnuta celá aktuální skladová zásoba, zákazníci tedy i z pohodlí domova budou moci vybírat z několika tisíc položek.



Podrobné informace o společnosti Art-Style a jejích produktech najdete na stránkách www.art-style.cz. Další z možností představuje návštěva showroomu v Nových Dvorech u Kutné Hory, kde můžete vidět stylový nábytek a stylové kuchyně naživo.

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze