Úvod

Vraťte se do náručí přírody!

Pokud patříte mezi majitele teras či pergol, zahradních domků či altánů, jistě se vám nejednou stalo, že vám příjemné posezení u Vašeho domu narušil vítr, déšť anebo chladno přicházející během dne nebo s pozdním večerem. A vy byste přitom ještě rádi zůstali a bavili se se svými přáteli?


Říkáte si, že je tu možnost zakrýt pergolu nebo terasu plachtou a bude vystaráno. Ale existuje mnohem lepší a příjemnější řešení vašeho problému. Jedná se o rámové či bezrámové zasklívání teras a dřevěných pergol. A k tomu bychom mohli vyprávět více, kdo nevěří, zkusí plachtu a pak . . .

Proč je zakrytí sklem lepší?
Otázky jsou jistě na místě a my vám na ně umíme odpovědět. Zasklení má několik nesporných výhod. Mezi první a snad nejvýraznější bychom zařadili fakt, že dochází k snížení tepelných ztrát RD a během slunečných dnů dokonce k získání tepla a to na podzim i v zimě. Zakrytá terasa se zároveň celoročně stává novou místností a při využití elektrického topení nebo kamen i v chladném počasí. Už nemusíte mít strach o nový nábytek a další vybavení, protože vše bude chráněno a vše zůstane bez újmy. Zasklený prostor omezí hluk z okolí a nepropustí takové množství prachu. Sklo má velkou výhodu v jeho životnosti, průhlednosti a vzhledu oproti plachtovým či plastovým zakrytím.

prosklena terasa

Jaké máte možnosti?

Na základě konkrétních faktorů se lze rozhodovat mezi rámovým a bezrámovým systémem. Výběr vhodného typu pak závisí na konkrétních požadavcích a očekáváních zákazníka. Samozřejmostí je snaha vycházet vstříc i speciálním přáním a požadavkům a s ohledem na konkrétní možnosti lze využít různé typy příslušenství. Systém luxusního zavěšeného bezrámového zasklení teras nevyžaduje žádnou spodní kolejnici a je tak zajištěný bezbariérový přístup. U rámového posuvného systému jsou spodní kolejnice vysoké pouze 28 mm a přecházení je tedy také snadné.

zasklena pergola

Kvalita a zákaznický servis především
Zasklívací systémy jsou ověřené a kvalitní svým zpracováním i robustností. Náš slogan „Nápady. Řešení.“ Vychází z 19 leté praxe v zasklívání. Náš zákaznický servis ocení zákazníci, kteří o sebe nechají rádi pečovat. Jestliže je prostor vystavený zvýšenému pohybu či přítomnosti dětí, „veselých“ dospělých, vždy doporučujeme využít tvrzené bezpečnostní sklo ESG. Je až 5x odolnější oproti klasickému sklu Float! Tvrzené sklo nerozbije letící míč ze zahrady či bouchnutí hračkou.

Neváhejte a vytvořte si z terasy další místnost! Více naleznete na našich stránkách www.karasek.cz.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze