Úvod

Stylové jídelní sady – vybíráme mezi dostupným zbožím

To, že designéři jsou hoši šikovní, není žádná novinka. Originální kousky nádobí však většinou můžeme jen z dálky obdivovat. Do našich prodejen se nedostanou. Vybrali jsme proto pěkné jídelní soupravy z nabídky českých obchodů. Inspirujte se!


Která žena by nechtěla mít slavnostní tabuli krásně vyzdobenou? Ať už na Vánoce nebo na nedělní oběd s rodinou. K tomu je však zapotřebí sladěné jídelní sady. Stejnobarevné talířky, hrnečky a mísy dokáží udělat z večeře ještě o stupeň lepší zážitek.

 
Šedá elegance

Není to extravagantní a hodí se téměř do každé kuchyně. Taková je sada talířů DIAMANTE Eleganza. Atypický vzor si oblíbí každá moderní hospodyňka. Nádobí je vyrobeno z porcelánu a můžeme jej mýt v myčce a používat v mikrovlnné troubě.

 
Svěží zelená

Tato jídelní souprava vyčaruje úsměv na tváři každému strávníkovi. Veselá zelená v kombinaci s originální spirálou všem jednoznačně zvedne náladu. Šestidílná sada mělkých talířů je zhotovena z keramiky.

 
Nesmrtelné kytičky

Květinové vzory se objevovaly už na talířích našich babiček a jistě i jejich babiček a jejich prababiček. A stejně tyto něžné motivy neztratily nic ze svého kouzla. Elegantní tulipány najdeme i na velké sadě talířů, podšálků a hrnečků Riola. Nezamilovala jste si je na první pohled?

 

Moderní design

Pro milovníky geometrických tvarů jsme našli neodolatelnou sadu Banquet. Sněhobílé talíře s jemnými šedými kresbami vyniknou v každé trendy kuchyni. Chladná elegance z nich přímo dští a láká k servírování chutných a lehkých pokrmů.

 
Kouřové sklo

Sklo působí velice elegantně a něžně zároveň. A nádobí z kouřového skla přitahuje pozornost. Podlehnout jeho kouzlu je velice snadné. Zvlášť když k dispozici jsou kromě talířů také skleněné hrnečky, mísy a mističky. Celou sadu je možné mýt v myčce.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze