Úvod

Masivní nábytek do kuchyně

Masivní nábytek do kuchyně provoní srdce domova vůní lesa a dodá mu krásný přírodní vzhled. Odolné exotické dřeviny nebo masivní dub jsou zárukou odolnosti a dlouhé životnosti.


Inspirováno středověkou hostinou
Období krále Artuše a kouzelníka Merlina je spojeno s velkolepými středověkými hostinami. Rustikální provedení a úmyslné známky opotřebení dodají masivnímu nábytku jedinečný vzhled připomínající dávné časy. Kovové aplikace podtrhují charakter krásného nábytku z exotického palisandru oblíbeného pro jeho vzhled a tvrdost.



Patina nábytku do kuchyně sluší
Ráz opotřebení vtiskne nábytku také patina. Světlý jídelní set z masivu manga navodí interiéru optimistickou a přátelskou atmosféru. Zásuvky po stranách jsou stylovým, a zároveň praktickým doplňkem jídelního stolu. Můžete si do nich schovat nejen příbory, ubrousky nebo prostírání, ale i malou stolní hru.



Nadčasový dubový set
Dubové dřevo je synonymem odolnosti a tvrdosti. Bytelný dubový masivní stůl vydrží po celé generace. Série Barbados z masivního dubu nás zaujala svou jemnou texturou, která vyniká ve spojení s medově světlým odstínem. Díky jednoduchému čistému designu se dubový jídelní set hodí do tradiční i moderní kuchyně.



Více inspirace pro Váš jídelní kout načerpáte na www.sobnabytek.cz, kde najdete masivní nábytek nejen do kuchyně, ale pro celý dům.

Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze