Úvod

Stylová dekorace pro moderní byt

Máte pocit, že Váš interiér působí poněkud stroze? Připadá Vám jako princezna bez šperků, anebo dokonce jako rám bez obrazu? Stylová dekorace zútulní a zatraktivní Vaše bydlení.


Dekorace ozdobou interiéru
Bytová dekorace je ozdobou každého interiéru. Pokud jste našli zalíbení v moderním stylu bydlení, jistě uvítáte tip, kde pořídit stylovou dekoraci, která dotvoří atmosféru všech místností ve Vašem domě či bytě. Na stránkách internetového obchodu www.kumbaldekor.cz najdete spoustu inspirativních nápadů, jak zvelebit své bydlení, anebo potěšit Vaše drahé a blízké. Vybrali jsme pro Vás několik zajímavých doplňků. 
 
Praktické pro život
V kategorii Lifestyle nás zaujaly praktické drobnosti, jako je například dveřní zarážka v podobě psa. Působí dojmem lakovaného dřeva, je však vyrobena z gumy, aby nepoškodila dveře. Vybrat si můžete z elegantní černé a energické červené. Také Vás nudí obyčejné věšáky? Pověsti si na zeď neobyčejné. Do interiéru zařízeného ve skandinávském duchu se hodí věšáky, které na sebe vzaly podobu soba. K zahození nejsou ani háčky bufallo ve tvaru býka. Ty doporučujeme do místností pojatých spíše ve španělském či jihoamerickém stylu. Pro jistotu však na ně nevěste červené utěrky. Stačí se jen rozhodnout, zda Vašemu interiéru bude více slušet kov nebo kámen. 

 

Krásné pro oči
Na holé smutné stěny existuje jeden velmi šikovný a osvědčený recept, a to samolepicí dekorace. Samolepky na zeď, které pocházejí z dílny FUGU design a Nouvelle Images, vymažou ze stěn nudu, pohladí Vaše oči a pobaví Vás svou originalitou i vtipem. Vinylové samolepky se těší rostoucí oblibě, a to nejen pro svůj atraktivní vzhled, který si zadává s precizní malbou, ale také díky snadné aplikaci. Jak správně tušíte, tento druh dekorace stačí jen jednoduše nalepit. A jaké motivy jsme pro Vás připravili v naší malé ochutnávce? Samolepka na zeď Fugu design Adrenaline Breakfast se bude skvěle vyjímat v kuchyni. Pohodu do ložnice přinese samolepka na zeď Fugu design Blowball. A do třetice něco pro děti. Samolepka na zeď Nouvelle Images Under Water promění stěny dětského pokojíčku v podvodní království. 

                              

Jíme a pijeme také očima
A nakonec udělejme malou zastávku v populární sekci Gastronomie. Červená cukřenka s automatickým dávkovačem osladí Váš život, kdykoli si to budete přát. Stačí jen zmačknout černé tlačítko. Chladič Frio XL upotřebí všichni milovníci vína, ale i příznivci nealkoholických nápojů. Před použitím jej vložíte do mrazáku, a pak si už jen vychutnáváte svůj drink, který má tu správnou teplotu. Kuchyni pojaté v retro stylu bude slušet kovový retro automatický zásobník na ubrousky. Že to není případ Vaší kuchyně a zásobník se Vám přesto líbí? Udělejte jím radost někomu z Vašich přátel! Na www.kumbaldekor.cz najdete spoustu krásných dárků pro všechny příznivce nápadité bytové dekorace, která má styl.

www.kumbaldecor.cz

Seriál: Dekorace do bytu
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze