Úvod

Střešní okna Solara: Celoroční tepelný komfort a výběrové dřevo

Střešní okna patří mezi stavební prvky, které se těší rostoucí oblibě. Jejich hlavním přínosem je, že prosvětlují místnosti, a naplňují tak naše interiéry optimismem. Kvalitně provedená střešní okna přinášejí svým majitelům celou řadu dalších výhod, především tepelný komfort a příjemný vzhled.


Celoroční tepelný komfort 
Čím dál více stavebních projektů počítá se střešními okny. Největší uplatnění nachází v pracovnách, neboť zde přispívají k vytvoření příznivého pracovního prostředí, stejně jako v ostatních obytných místnostech, například v obývacím pokoji, kde navozují příjemnou optimistickou atmosféru. Výhody střešního okna oceníte také v koupelně. Kvalitně provedená střešní okna navíc snižují náklady na vytápění. Zárukou celoročního tepelného komfortu jsou střešní okna českého výrobce Solara, který se kvalitou svých výrobků vyrovná zahraniční konkurenci. 

 

Střešní okno dotváří interiér 
Také střešní okna dotvářejí vzhled interiéru. To výrobci střešních oken Solara moc dobře vědí, a proto usilují o dosažení nejvyšší možné pohledové kvality. K výrobě se používá výhradně výběrové dřevo. Pro inspiraci si prohlédněte četné realizace, které jsou stylovou vizitkou firmy. Zatoužili jste po střešních oknech Solara? Vybrat si můžete z několika konstrukčních řad. Solara vyrábí a dodává všechny základní typy střešních oken: kyvná (LIDO IQ), výklopně-kyvná (PRAKTIK), otvíraná do strany (typ SIDE) i posuvná (střešní prosklení Solara PERSPEKTIV). 

 

Šikovné střešní balkóny
Specialitou firmy jsou střešní balkony. Jedná se o velmi efektivní a nápaditý způsob, jak ani v městském domě či bytě neztrácet kontakt s přírodou. Střešní balkón můžete využít jako sluneční terasu k opalování, k večernímu posezení s přáteli, stejně jako k sušení prádla. Díky garanci vysokého tepelného komfortu se nemusíte bát dodatečných nákladů na vytápění. Stejně jako střešní okna také střešní balkóny prosvětlí Váš interiér

 

Ateliérová prosklení na míru
Další specialitu firmy představují ateliérová prosklení na míru. Střešní prosklení dokáže proměnit podkroví v neobyčejně atraktivní prostor s nádechem romantiky. Krásné dřevo tuto vlastnost ještě podtrhne. Vybrat si můžete z několika povrchových úprav a mnoha materiálů vnějšího oplechování, stejně jako barevných odstínů. V průběhu realizace oceníte profesionální zakázkový přístup. Po provedené realizaci celoroční tepelný komfort, který je dán spolehlivými dvojskly nebo trojskly. Vychutnejte si svůj požitek z bydlení nad střechami.

 
          
Vsaďte na kvalitu
Vsaďte tedy na kvalitu a svěřte svá střešní okna profesionálům. Více informací o střešních oknech Solara, stejně jako o střešních balkónech, ateliérových proskleních na míru a dalších možnostech pro Vaše bydlení najdete na www.solara.cz. Přejeme Vám pohodové dny plné světla!

www.solara.cz
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze