Úvod

Střecha jako kabriolet s posuvným střešním oknem Solara

Teplo slunečních paprsků, vítr ve vlasech a neomezený výhled – přesně takové pocity zažil každý, kdo někdy za jízdy odsunul střechu kabrioletu. A stejně báječně se můžete cítit i v podkrovním bytě. Stačí místo běžných střešních oken použít velkoformátová střešní posuvná okna Solara PERSPEKTIV.


Velké prosklené plochy osvětlí interiér maximálním množstvím světla a obohatí ho o ničím nerušené výhledy. Unikátní posuvný systém je vhodný pro jakýkoliv tvar střechy a může sloužit i jako pohodlný výstup na střešní terasu, praktické střešní dveře.

prostorne stresni okno Solara

Střešní okna Solara PERSPEKTIV jsou vyráběna zakázkově s individuálním přizpůsobením na míru danému prostoru. Díky kvalitnímu materiálu a použité technologii odolají i náročným klimatickým podmínkám panujícím na střechách. Základní konstrukce oken je z dřevěného masivu, oplechování je možno volit z mnoha druhů plechů. Snadné a plynulé otevírání zajišťuje posuvný systém z nerezi. Individuálně jsou pak řešeny možnosti složení skel, zastínění nebo elektroovládání.

velkoformatove stresni okno Solara

Variabilitu posuvného systému PERSPEKTIV ilustruje bohatá fotogalerie referencí. Představuje realizované projekty z České republiky i Německa, kam česká firma svá unikátní okna již mnoho let úspěšně vyváží.

posuvne stresni okno Solara

Najdětě i vy inspiraci na www.solara.cz a dopřeje svému podkrovnímu bydlení více světla a čerstvého vzduchu.
Navštivte také ...
Fotogalerie
Doporučujeme
Nejčtenější
Diskuze